VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
ZANIMLJIVA ODLUKA

Doživio niz uvreda, teren napustio u pratnji zaštitara, a sada je opet gurnut u vatru, klub u totalnom šoku

Mnogi su u Koprivnici bili šokirani njegovim suđenjem u susretu protiv Šibenika
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. veljača 2023. 14:02

Poprilično začuđeni ostali su u ponedjeljak u Slavenu Belupu kad su vidjeli kojeg im je arbitra za gostovanje na Rujevici odredio povjerenik za suđenje Ivan Novak.

Bit će to ni manje ni više nego Igor Pajač, sudac koji je prošlog petka vodio koprivnički dvoboj Farmaceuta i Šibenika.

Velikih primjedbi imali su domaći igrači, treneri i navijači na njegove kriterije i prosudbe u tom susretu, a teren je napustio u pratnji zaštitara, slušajući nimalo lijepe riječi koje su mu Slavenovi pristalice uputili s jedine tribine Apaša. Mnogi su u klubu bili šokirani njegovim suđenjem u tom susretu.

Nakon svega toga Pajač mora dijeliti pravdu Slavenu u utakmici s Rijekom, koja ima veliku važnost u borbi za četvrto mjesto koje vodi u Europu sljedeće sezone.

‘‘Glavni sudac utakmice u Rijeci, baš kao i protiv Šibenika u petak, bit će Igor Pajač‘‘, objavio je Slaven Belupo na svom Facebook profilu, uz fotografiju Pajača kako dodjeljuje žuti karton Ivanu Krstanoviću.

Osim iskusnog napadača, Pajač je u tom susretu pokazao kartone Manaju, Bosecu, Soldi, Marini i Martinagi, a posljednja trojica će zbog trećeg žutog propustiti gostovanje na Rujevici...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. rujan 2024 17:46