GORAN MEHKEK/Cropix
POTPUNO NOVA EKIPA

Doznajemo: bivši kapetani ulaze u stožer hrvatskog prvoligaša, bliži se i velika smjena na klupi

Izvor blizak vodstvu Slaven Belupa potvrdio nam je da će Monizu pomagati Mario Gregurina i Ivan Radeljić
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 23. svibanj 2023. 13:05

Era Zorana Zekića u Slavenu Belupu neumoljivo se bliži samom kraju.

Na žalost navijača i kluba, posljednja dionica cijenjenog osječkog stručnjaka neće se pamtiti po dobrom, momčad je evidentno pala u formi te u završnici prvenstva ostvaruje skromne rezultate, koji će nedvojbeno utjecati na konačni plasman, pa tako i na raspodjelu novca od televizijskih prava.

Preostalo je još odraditi subotnje gostovanje u Puli kod nogometaša Istre, no jasno je da su u mislima mnogi Slavenovi igrači već negdje drugdje...

Za to vrijeme klupsko se vodstvo priprema za život nakon Zekića. Pred realizacijom je dolazak iskusnog Nizozemca Ricarda Moniza, a pojavile su se i neslužbene informacije o njegovim pomoćnicima.

image

Mario Gregurina u dresu Slavena 2007.

Srđan Vrančić/Cropix

Kako nam je potvrdio izvor blizak vodstvu koprivničkog kluba, novi članovi stručnog stožera Farmaceuta trebali bi postati bivši kapetani koprivničkoga kluba Mario Gregurina (35) i Ivan Radeljić (42).

Gregurina ima 169 nastupa i pet pogodaka za Slaven Belupo u Prvoj HNL, ujedno je bio i posljednji strijelac koprivničkog nogometnog kluba u Europi, zabio je za pobjedu protiv španjolskog predstavnika Athletic Bilbaa 2012. godine, dok je stariji Radeljić u 62 nastupa za Farmaceute postigao dva pogotka.

image

Ivan Radeljić u dresu Slavena 2007.

Robert Šoštarić/CROPIX

Gregurina je trenutačno trener kadeta Slavena Belupa, a radio je i kao trener nogometašica Koprivnice. Radeljić također ima samostalnog trenerskog iskustva kao trener Splita i Hrvaca, a u Splitu je obavljao i posao sportskog direktora.

Informacije o novoj trenerskoj postavi koprivničkog prvoligaša službenu bi potvrdu trebale dobiti po završetku prvenstva, dakle najranije sljedećeg tjedna.

Linker
18. travanj 2024 11:30