Ljuban Crepulja neće igrati protiv Hajduka

 DAMIR KRAJAC Cropix
OZBILJAN UDARAC

Dvostruki gubitak uoči dolaska Hajduka: ‘Oni su motori naše momčadi, ali ne želim kukati‘

Slaven Belupo bit će u nedjelju bez suspendiranog Agbekpornua i ozlijeđenog Crepulje
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 17. listopad 2024. 17:02

Utorak je bio slobodan dan za igrače Slavena Belupa, koji su uspješno obavili mini-pripreme u Svetom Martinu na Muri.

- Radili smo dobro, zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu u hotelu i na terenima Poleta. Imali smo sve što smo trebali, a utakmica s Murom poslužila je svrsi, iako je to bila više prvenstvena nego pripremna utakmica. Vodili smo i puno mladih igrača što me veseli, ima tu materijala za budućnost - kazao je trener koprivničke momčadi Mario Kovačević.

Od srijede je krenula priprema nedjeljne utakmice s Hajdukom, za koju u Koprivnici i okolici vlada doista veliko zanimanje. Momčadi se jučer priključio moldavski reprezentativac Mihail Caimacov, koji je nakon asistencije protiv Andore odradio punu minutažu u porazu od Malte (0:1). Priključenje mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Mateja Šakote, koji je u domaćem porazu od Cipra (1:3) odradio 77 minuta, očekuje se u četvrtak.

Izvan konkurencije za ogled s vodećom momčadi SHNL-a bit će Michael Agbekpornu zbog žutih kartona, te ozlijeđeni Ljuban Crepulja, Marko Lešković, Filip Hlevnjak i Karlo Butić. Agbekpornu i Crepulja su par standardnih zadnjih veznih i njihov je izostanak prilično velik hendikep za Farmaceute. Crepulja je u posljednjoj minuti utakmice s Rijekom osjetio aduktor, te još nije poznato kad bi se mogao vratiti.

- Slažem se, oni su motori naše momčadi, podigli su se i igrali dobro u zadnje vrijeme. Najgore za trenera je kad izostanu obojica, ali ne želim kukati. Ima igrača koji vrijedno treniraju, i vjerujem da će oni koji će ih zamijeniti iskoristiti svoju priliku - poručio je Kovačević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. listopad 2024 17:03