Zoran Zekic

 DAMIR KRAJAC Cropix
SLAVEN BELUPO

Farmaceuti na odmoru do 5. prosinca, Arbër Hoxha i Ante Crnac najtraženiji za prijelazni rok

Zasad nije dogovorena niti jedna utakmica, a još se ne zna ni hoće li se momčad uputiti u Istru
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. studeni 2022. 06:40

Nakon utakmice s Hajdukom, igrači Slavena Belupa otišli su na odmor. Doista su ga zaslužili, iza njih je sjajna polusezona u kojoj su klubu vratili stari sjaj i podsjetili na dane dok su se Farmaceuti borili za Europu. Napravila je Zekićeva momčad odlične temelje za proljeće, skupila je veliku bodovnu zalihu te je trenutačno prvi favorit za osvajanje četvrtog mjesta na ljestvici. Iza sebe je Slaven ostavio i par klubova s većim proračunima, što je dokaz da novac ne mora uvijek biti presudan za ostvarenje dobrog rezultata.

Dakako, proljeće će biti dugo i zahtjevno, i bodovna prednost začas se može istopiti. Stoga će biti jako važno što i kako će Farmaceuti raditi u pripremnom razdoblju. Ljetos su pripreme odradili odlično, pokazale su to igre i rezultati. Zekić je najavio kako će okupiti igrače 5. prosinca, te će se isprva više raditi individualno, po pozicijama.

Nakon kraćih stanki za Božić i Novu godinu, s treninzima će se nastaviti 2. siječnja 2023. Zasad nije dogovorena niti jedna prijateljska utakmica, a još se ne zna ni hoće li se u prvim danima siječnja momčad uputiti u Istru...

U međuvremenu će Zekić sa suradnicima odlučiti o tome koji su igrači eventualno višak, sigurno će se pojaviti i neka nova lica. Moguć je i poneki izlazni transfer s obzirom na to da klub od nečeg mora popuniti proračun, te da su pojedini igrači poput Arbëra Hoxhe i Ante Crnca na sebe skrenuli pozornost odličnim izdanjima u jesenskom dijelu sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. srpanj 2024 01:33