Ivan Ćubelić

 MIROSLAV MILETIć/NK SLAVEN BELUPO
OBOGATILI ROSTER

HNL prvoligaš predstavio tri pojačanja, najzvučnije ime dolazi iz Hajduka, a tu je i jedan brat blizanac

‘Sretan sam što sam stigao u sredinu koja je savršena za napredak mladih‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 13. srpanj 2024. 19:08

Slaven Belupo je predstavio trojicu novih igrača. Ugovore s koprivničkim klubom potpisali su Ivan Ćubelić, Igor Lepinjica i Lucas Fernandes Dos Passos.

Najzvučnije ime je Ćubelić, 21-godišnji ofenzivni vezni koji dolazi iz splitskog Hajduka. Potpisao je na dvije godine s opcijom produljenja za još jednu godinu.

- Sretan sam što sam stigao u sredinu koja je savršena za napredak mladog igrača. O Slavenu Belupu sam čuo i znam samo najbolje tako da je sada sve na meni. Svaki trening, svaka utakmica, moram biti na maksimumu. Želim se što prije prilagoditi i od starta prvenstva pomoći momčadi. Vjerujem da je ispred nas dobra sezona u kojoj ćemo razveseliti sve kojima je Slaven Belupo drag – rekao je Ćubelić.

image

Igor Lepinjica

MIROSLAV MILETIć/NK SLAVEN BELUPO

Igor Lepinjica je brat blizanac Ivana Lepinjice koji je ovog ljeta iz Slavena transferiran u azerbajdžanski Sabah. Igra na poziciji ofenzivnog veznog, prošao je Rijekinu školu, a igrao je za Pazinku i porečki Jadran. Ugovor je potpisao na dvije godine.

- Osjećaj je zaista dobar, ali moram priznati i malo neočekivan. Prije dva mjeseca nisam mogao zamisliti da ću u novoj sezoni biti u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Drago mi je da sam se dokazao kroz prvi dio priprema i zaslužio ugovor. Na meni je sada da radim, da se prilagodim ritmu više razine, dam svoj maksimum na svakom treningu i napredujem u sredini koja je savršena za razvoj nogometne karijere. Brat mi je ispričao sve najljepše o Koprivnici i Slavenu Belupu, on je zapravo bio i ključan faktor u ovoj cijeloj priči jer me uvjerio da moram probati i da se mogu izboriti za kadar. Uvjeren sam da je ispred nas odlična sezona – rekao je Lepinjica.

image

Lucas Fernandes Dos Passos

MIROSLAV MILETIć/NK SLAVEN BELUPO

Hitri krilni napadač Lucas Fernandes Dos Passos stigao je iz Bjelovara na probu te se poput Lepinjice izborio za dvogodišnji ugovor.

– Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slavenom Belupom. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri i učinit ću sve da opravdam povjerenje ljudi u klubu. Tu sam od početka priprema tako da sam se već i prilagodio. Jedva čekam da krene prvenstvo i da pokažem što znam i mogu. Kroz pripreme sam vidio da smo dobra momčad, imamo odličnog trenera i stručni stožer tako da sam uvjeren da je ispred nas odlična sezona – kazao je Lucas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. srpanj 2024 19:08