Robert Markulin i Hrvoje Kolarić

 NK SLAVEN BELUPO
NOVOSTI IZ KOPRIVNICE

HR prvoligaš nakon osam godina dobio novog predsjednika, Skupština održana u tajnosti

Dosadašnji dopredsjednik kluba postao je predsjednik, a izabrani su i novi članovi uprave
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 30. lipanj 2022. 19:31

U Koprivnici je u četvrtak poslijepodne održana izborna Skupština Slavena Belupa. Pomalo u tajnosti, jer predstavnici medija o njoj nisu obaviješteni, za razliku od dosadašnjih godina.

A događale su se važne stvari. Nakon osam godina s mjesta predsjednika povukao se Hrvoje Kolarić, koji više nije direktor tvrtke Belupo. Umjesto njega prvi čovjek Slavena postao je dosadašnji dopredsjednik kluba Robert Markulin, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik NS Koprivničko-križevačke županije.

- U klubu sam 50 godina, nogomet je moj život i mogu samo obećati da ću biti u potpunosti predan klubu i da ću zajedno s Upravom raditi na tome da klub napreduje još bolje i brže - najavio je Markulin.

U novoj Upravi kluba su uz Markulina i Marinko Beljo, Goran Međurečan, Renato Radić, Krunoslav Kunštić, Davor Gečić, Darko Martinušić, Darko Bodulica, Krešimir Habijanec, Ratimir Ljubić, Josip Sulimanec, Dejan Šomoci, Josip Pobi te Mario Tomiša. Zoran Gošek, Sanda Mikačić, Tamara Bali, Antun Havaić i Franjo Kolar izabrani su u novi sastav Nadzornog odbora.

Linker
13. svibanj 2024 03:16