RANKO SUVAR Cropix
PROMJENE U KOPRIVNICI

Ilija Lončarević napušta Slaven, već ima dogovoren novi posao: ‘Ovo je iskrsnulo prije dva dana...‘

Neslužbeno se može doznati da klub nije bio spreman ispuniti Lončarevićeve zahtjeve
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. srpanj 2022. 20:03

Ilija Lončarević još je samo formalno voditelj Škole nogometa Slavena Belupa, no ugovor mu istječe posljednjeg dana srpnja i tada namjerava napustiti koprivnički klub.

- Iz Slavena sam po odluci i dogovoru otišao već prije tri tjedna. Ostao sam da uvedemo Školu u sezonu, organiziramo dolazak djece, juniora, kadeta i pionira, i pripreme u Gospiću - rekao je Lončarević.

U međuvremenu ga je za sportskog direktora angažirala zagrebačka Kustošija.

- Raskid ugovora dogovorili smo s 31. srpnjem. Ovo je iskrsnulo prije dva dana, i nema veze jedno s drugim - kazao je Lončarević, koji u utorak nije bio spreman pričati o razlozima odlaska iz Koprivnice, kamo ga je kao sportskog direktora doveo Zoran Zekić.

U Slavenu Belupu zasad nisu željeli komentirati novonastalu situaciju. Neslužbeno se može doznati da klub nije bio spreman ispuniti Lončarevićeve zahtjeve glede organizacije Škole, i to prvenstveno iz financijskih razloga, pa nastavak suradnje nije bio moguć. Bilo kako bilo, u Koprivnici mogu započeti potragu za novim voditeljem Škole koja bi u budućnosti trebala predstavljati jedan od važnih klupskih temelja...

Linker
04. prosinac 2022 06:54