Zoran Zekić i Sergej Jakirović

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
REAKCIJE TRENERA

Jakirović: ‘Čestitam Slavenu, no koštao nas je jedini udarac u okvir gola‘. Zekić: ‘Da se ne lažemo...‘

Momčad Sergeja Jakirovića ostala je bez gola, prvi put pod njegovim vodstvom
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 25. veljača 2023. 21:58

Nogometaši Rijeke stali su na četiri pobjede u nizu, bolji je u 23. kolu HNL-a bio Slaven Belupo s minimalnih 1:0. Pogodak vrijedan tri boda u samoj je završnici postigao Ante Crnac, a tijekom čitavog susreta briljirao je vratar Ivan Čović.

POGODAK SLAVEN BELUPA POGLEDAJTE OVDJE.​

Trener Rijeke Sergej Jakirović čestitao je Slavenu na pobjedi, njegova momčad stvorila je brojne šanse, no ostala je bez gola, prvi put pod njegovim vodstvom.

image

Sergej Jakirović

DAMIR SKOMRLJ Cropix

- Čestitam Slavenu na pobjedi, za razliku od nas uspjeli su zabiti pogodak. Od prve minute smo se postavili s posjedom, znali smo da će biti defanzivni, stvorili smo dovoljan broj prilika da povedemo. Već sam neke prilike vidio u golu, no po statistici nas je taj njihov jedini udarac u okvir gola koštao bodova. Čović? Igrač utakmice, bio je kod mene u Gorici i čestitam mu na dobroj utakmici. Možda nam je falilo više mirnoće u završnici, imali smo dosta prilika koje nismo iskoristili. Nema drame? Ma naravno da nema, moramo vratiti film gdje smo bili. Uživamo u nogometu, želimo svakoga pobijediti, ali nešto se pita i protivnika. Hvala navijačima, puno nam to znači, pogotovo po ovom vremenu.

Trener Zoran Zekić očekivano je bio zadovoljan prvom pobjedom svoje momčadi u 2023. godini.

image

Zoran Zekić

DAMIR SKOMRLJ Cropix

- Jako težak teren kao i uvijek, stisnula nas je ova kvalitetna Rijeka. U izlascima nisam bio nimalo zadovoljan. Imali smo dvije šanse, nakon toga je Rijeka imala inicijativu. Krenuli su otvorenije, no Čović je imao nekoliko dobrih reakcija, a mi smo iz jedne kontre poentirali, naravno da sam sretan, no nema previše vremena za slavlje, u utorak nas čeka teška utakmica s Rudešom koji je u dobroj seriji.

Čović?

- Najbolja utakmica od kada je u Slavenu, zaista je bio pravovremen, ušao je u udarac nekoliko puta, to su teške lopte iz bloka gdje imaš nekoliko igrača obje momčadi. Da se ne lažemo, ne može doći Belupo na Rujevicu, protiv ovako raspoložene Rijeke, da mu vratar nije među najboljim igračima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:00