Sergej Jakirović

 DAMIR KRAJAC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Jakirović progovorio o sinu Leonu: ‘Ovo je velika stvar za našu obitelj. Uvijek kažem samo - Bože, zdravlja‘

Ivan Radeljić: ‘Ne mogu se oteti dojmu da smo zaslužili nešto više‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. svibanj 2024. 21:57

Nogometaši Dinama nastavili su pobjednički prvenstveni niz svladavši kao gosti koprivnički Slaven Belupo sa 3-2 (0-1).

Strijelci za Slaven Belupo bili su Danijel Štefulj u 4. minuti i Adrijan Jagušić u 62. minuti. Golove za Dinamo postigli su Fran Brodić u 48. minuti, Sandro Kulenović u 53. minuti i Luka Vrbančić u 93. minuti za pobjedu momčadi koja je već prije tjedan dana osigurala naslov prvaka.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Ivan Radeljić, trener Slavena Belupa, ponudio je dojmove nakon utakmice:

- Mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu. Dali smo gol, imali smo još dvije-tri mrtve šanse, a protiv Dinama to moraš zabiti. Ne mogu se oteti dojmu da smo zaslužili malo više od ovog poraza. Dobro smo izgledali, to mi je najbitnije u ovom trenutku, a sljedeće sezone pokušat ćemo ovakve utakmice završavati u našu korist. Ambijent? Daj Bože da je svaka utakmica rasprodana i u ovakvom ambijentu.

Sergej Jakirović, trener Dinama, kazao je sljedeće:

- Čestitam dečkima na dobroj utakmici, želji i htijenju. Pristup je bio jako dobar, dobro smo se prezentirali. Primili smo malo neobičan gol, ali nismo potonuli. Imali smo dvije dobre situacije, jednu i Slaven preko Šute, zicer. U poluvremenu smo se dogovorili da igramo okomitije i brže i tako smo okrenuli rezultat. Slaven Belupo se nije predavao, ali nas je nagradilo zbog pristupa u zadnjim minutama. Možda je bila rezultatski nevažna utakmica, ali u Dinamu je svaka utakmica važna. Hvala našim navijačima na podršci.

Dinamo je opet zabio u sučevom dodatku.

- To je pobjednički mentalitet, idemo do kraja. Kao što je i slogan našeg kluba - nema predaje - kazao je Jakirović.

Krajem utakmice upoznali smo i Jakirovića juniora. Sergejev sin Leon debitirao je u dresu Modrih, jasno da trener nije mogao izbjeći pitanje o svom potomku.

- Normalno je da mladim igračima dajemo šanse i da ih nagradimo. Majić je već i ranije debitirao, Leon i Pavić danas, a oni koji su ostali na klupi sudjelovat će u zadnjoj utakmici protiv Rudeša. Leon? Velika je to stvar za našu obitelj, on je jako mlad, pred njim je puno izazova i mukotrpnog rada. On zna što mu je činiti, ja samo kažem "daj Bože zdravlja". Mladi momci već su skrenuli pažnju na sebe, bitno je da im pokažemo put da se može doći do prve momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 21:01