Vedran Bači

 KLIKAJ.HR/LUKA KRUšEC/LUMEDIA
PROBLEM RIJEŠEN

Konačno je stigao kraj potrage u Koprivnici, Slaven Belupo izabrao novog glavnog direktora kluba

Riječ je o domaćem čovjeku, karijerom vezanom uz tvrtku Belupo, koji je bio vrlo aktivan u lokalnim nogometnim vodama
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. listopad 2024. 11:57

Već neko vrijeme Slaven Belupo funkcionira bez glavnog direktora nakon što je s te pozicije po isteku ugovora otišao Aleksandar Aleksovski.

Čelnici koprivničkoga kluba željeli su dovesti čovjeka s iskustvom u prvoligaškom nogometu te im je prvi pick bio Darko Podnar, član Dinamove uprave.

Kako doznajemo iz neslužbenih izvora bliskih klupskom vodstvu, Podnar je imao želju doći u Koprivnicu, no ispostavilo se da njegov odlazak iz Dinama nije baš tako jednostavan. U pitanju su bile financije, problem nije bio lako rješiv, te su se u Slavenu na posljetku okrenuli drugim rješenjima.

Danas, u ponedjeljak, održat će se u popodnevnim satima sjednica uprave Slavena Belupa, a očekuje se da će za novog direktora biti izabran Vedran Bači.

Riječ je o domaćem čovjeku, karijerom vezanom uz tvrtku Belupo, koji je bio vrlo aktivan u lokalnim nogometnim vodama, i to kao igrač i trener u županijskom ligašu Močilama.

U zapadnom predgrađu Koprivnice ostvario je Bači s Močilama zapažene uspjehe, poznaje nogometnu problematiku, te će ga lokalna javnost po svemu sudeći vrlo dobro prihvatiti kao novog glavnog direktora Farmaceuta...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. listopad 2024 11:58