ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NOVA BURA ZBOG SUĐENJA

Kovačević rezigniran: ‘Neka sude kako hoće i rade što hoće. Više me ne zanima suđenje‘

‘Čudna utakmica za nas. Dobro smo ušli, napravili smo neke situacije‘, istaknuo je Kovačević
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2024. 19:10

Slaven Belupo izgubio je od Hajduka na domaćem terenu 0:2 u desetom kolu SHNL-a. Iako su postigli dva pogotka, oba su poništena zbog zaleđa. S druge strane, Hajduk je uspio doći do pobjede nakon lošeg otvaranja, prvo je Božić zabio autogol, a onda je Biuk postavio konačan rezultat. Doduše, drugi pogodak se zbio nakon što je Diallo "nokautirao" Boseca prilikom starta na loptu, domaći su očekivali da će biti poništen, no to se nije dogodilo.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Trener Farmaceuta Mario Kovačević prokomentirao je utakmicu na press konferenciji. Slaven je dobro krenuo protiv jakog suparnika, pa nakon nekoliko ‘šokova‘ stao u nastavku.

- Čudna utakmica za nas. Dobro smo ušli, napravili smo neke situacije, no emocionalno smo se potrošili nakon proslavljenih pa poništenih pogodaka. Potom nam se dogodilo najgore što može biti, nismo završili akciju šutom, komplicirali smo i utakmica je otišla u drugom smjeru. U drugom poluvremenu je Hajduk znalački sačuvao prednost. Mi smo pokušavali, ali to nije bilo dovoljno da bismo malo jače stisnuli i ugrozili Hajduk. Mi se okrećemo sljedećoj utakmici - rekao je Mario Kovačević.

Dodao je kako je Bosec dobio lagani potres mozga nakon udarca Dialla uoči drugog gola Hajduka.

- Kad te igrač dotakne nogom u glavu, to je uvijek bio faul, opasna igra, ali ne zanima me više suđenje. Neka sude kako hoće, neka rade što hoće, što da ja tu radim - zaključio je rezignirani Kovačević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. listopad 2024 20:27