Zoran Zekić
 

 VLADO KOS/CROPIX
IZJAVE TRENERA

Nino Bule: Doživjeli smo šok, ništa nije štimalo!; Zekić: Ponosan sam kakve karakterne igrače imam...

‘Dvadeset dana smo trenirali na umjetnoj travi, nismo išli nigdje na pripreme, ali nismo kukali!‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 29. siječanj 2022. 18:18

Nije Nino Bule mogao puno toga reći nakon utakmice. Osijek je bio slab, neprepoznatljiv i zasluženo ostao bez bodova u premijernoj utakmici u 2022.

- Težak početak prvenstva. Doživjeli smo šok. Jednostavno, zaslužena pobjeda Slaven Belupa. Mi smo bili u velikom grču, posebno prvo poluvrijeme, nikako nismo mogli izaći iz te negativne energije koju smo pokazali od samog početka utakmice s puno forsiranih i neforsiranih grešaka. sporo smo se i kretali. sve u svemu loš dan za nas - komentirao je pomoćnik Nenada Bjelice, koji nije vodio momčad zbog smrtnog slučaja u obitelji.

Poraz se dogodio, ali u Gradskom vrtu ga nisu doživjeli kao smak svijeta.

- Očekivali smo tvrdu utakmicu, ali isto tako očekivali smo i kako ćemo biti na većoj razini. Jednostavno ništa nije štimalo što nas je krasilo i što smo pokazivali u pripremnim utakmicama. Jednostavno ovaj dan se mora zaboraviti i moramo se okrenuti novoj utakmici. Dođe takav dan, a to je očito bio danas - zaključio je Bule.

Nevolja za nevoljom stizala je Zorana Zekića na početku priprema koje nije ni izbliza odradio kako je planirao. Pa ipak, to nije ostavilo traga na njegovoj momčadi.

- Prvo poluvrijeme bili smo jako dobri, imali smo dvije stopostotne šanse koje nismo zabili. Parirali smo Osijeku odlično u svim linijama i ja zaista moram čestitati svojim igračima. rekao sam im još na poluvremenu kako sam ponosan na njih, a sada sam još ponosniji - rekao je trener Belupa koji je, inače, rekorder Osijeka po broju utakmica.

Slaven Belupo slavio je prvu pobjedu u Gradskom vrtu nakon sedam godina i čak 14 utakmica.

- Dvadeset dana proveli smo trenirajući na umjetnoj travi, nismo išli nigdje na pripreme, stoički su to podnijeli bez ikakve kuknjave i zaista sam ponosan što treniram takve karaktere. jako teško gostovanje, očekivao sam da će Osijek biti pritiskom. Mi smo iskoristili svoje šanse, tek je prva utakmica i treba ići dalje - zaključio je Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
15. travanj 2024 18:01