RONALD GORSIC Cropix
LOŠE VIJESTI ZA MODRE

Novi udarac za Dinamo nakon otpadanja važnog veznjaka: Petković se razbolio, preskače još jednu utakmicu

Ogled s Farmaceutima je iznimno bitan za Modre, jer pobjedom održavaju značajnu prednost pred Hajdukom
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. veljača 2023. 09:03

S nestrpljenjem u plavoj svlačionici čekaju povratak Brune Petkovića. Kao što znate, reprezentativni napadač se ozlijedio na onoj pripremnoj utakmici s Bravom u Maksimiru. Srećom, ozljeda nije bila teže prirode, pa se čak tehniciralo s mogućnošću da se Petko pojavi kao kandidat za roster momčadi za subotnju utakmicu sa Slavenom Belupom u Koprivnici.

Međutim, od toga neće biti ništa, jer se razbolio, pa je preskočio današnji trening. Dobio je temperaturu, uhvatila ga je neka viroza pa je morao ostati kod kuće. Koliko će izbivati s treninga zbog bolesti još se ne zna. Modri će biti u sudaru sa Zekićevom momčadi biti hendikepirani i zbog izostanka Josipa Mišića, koji je u srazu s Lokomotivom zaradio crveni karton.

Inače, ogled s Farmaceutima je iznimno bitan za Modre, jer pobjedom održavaju značajnu bodovnu prednost pred svojim najvećim konkurentom Hajdukom.

A ukoliko Majstor s mora u jadranskom derbiju s Rijekom nakon debakla u Puli, opet zapne i izgubi dva ili sva tri boda, Dinamo bi se našao u još komfornijoj situaciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 20:43