Marijo Dodik

 DAMIR KRAJAC Cropix
POGLED TRENERA

Pomoćni trener Slaven Belupa: ‘Bolan poraz, da nam nije poništen gol, mislim da bi okrenuli utakmicu‘

‘Za nas je korak naprijed što nismo primili pogodak, ovo je naša igra...‘, rekao je Tramezzani
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 31. kolovoz 2024. 20:56

Istra je s minimalnih 1:0 slavila na gostovanju kod Slaven Belupa u Koprivnici. Strijelac pobjedničkog gola bio je Čuić u 30. minuti. Zabio je i domaćin, ali fenomenalan gol Božića koji je zabio dok je ležao na travnjaku poništen je zbog zaleđa. Sudac je konzultirao VAR i zaključio da je drugi igrač Slavena utjecao na igru, a bio je u nedozvoljenoj poziciji. Susret je prokomentirao Marijo Dodik, pomoćni trener Slavena Belupa Ivana Radeljića koji nije vodio ekipu jer je suspendiran na dvije utakmice.

- Bolan poraz protiv jako dobre Istre. Pokušali smo od prve minute stisnuti protivnika i što prije steći prednost, ali bilo je jako teško po ovom sparnom vremenu. Istra je povela nakon kontranapada, pokušali smo se vratiti do poluvremena, ali nismo uspjeli. Na poluvremenu smo napravili četiri zamjene, podigli smo linije i izjednačili, ali nam je gol poništen zbog po našem mišljenju neopravdanog zaleđa. Da nam je pogodak priznat, mislim da bismo okrenuli utakmicu u našu korist i pobijedili.

Paolo Tramezzani, trener Istre 1961:

- Znamo da nije bilo lako ovdje doći. Mislim da smo u prvom poluvremenu igrali dobro, u drugom je Slaven bio agresivniji i ofenzivniji. Za nas je korak naprijed što nismo primili pogodak, ovo je naša igra... Uzeli smo bodove, sretan sam zbog igrača da se sad mogu malo odmoriti nakon dva mjeseca napornih treninga. Moramo nastaviti ovako i nakon stanke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 10:44