Zoran Kvržić

 NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
POPUNJAVANJE KADRA

Slaven Belupo dogovorio ostanak iskusnog igrača i sljedeće sezone, traju pregovori s glavnim topnikom

Ivan Krstanović želi ostati, treba ga i trener Zekić, traju dogovori oko financijskih uvjeta.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. lipanj 2022. 16:58

Goran Paracki je otišao, Tomislav Božić je potpisao novi ugovor i krenuo u pripreme, a vjernost Slavenu Belupu u srijedu je produljio i Zoran Kvržić. Iskusni polivalentni igrač stigao je u redove Farmaceuta prošlog rujna kao slobodan igrač, te je u 20 nastupa upisao po pogodak i asistenciju.

- Odlično sam se snašao u Koprivnici i jako mi je drago što smo dogovorili nastavak suradnje. Vjerujem da ćemo u idućoj sezoni biti još bolji i da ćemo rezultatima uveseljavati naše navijače - rekao je Kvržić.

Tek u završnici prvenstva uhvatio je pravu formu, i nema sumnje da će u novoj sezoni biti od koristi treneru Zoranu Zekiću. Kako zbog igračkog znanja i kvalitete, tako i zbog iskustva koje će biti prijeko potrebno pomlađenoj koprivničkoj momčadi.

- Tu sam da pomognem igrama, ali i iskustvom i primjerom. Bit će dosta promjena u svlačionici što će nam donijeti novu energiju i elan potrebnu za nove izazove. Ponovno ćemo imati dobar spoj iskustva i mladosti i to trebamo pokazati na terenu - dodao je bivši BiH reprezentativac.

Kvržić propušta uvodni pripremni tjedan te će se momčadi priključiti na pripremama u Velikoj.

Što se Slavenovih senatora tiče, preostalo je još riješiti status Ivana Krstanovića. On ima želju ostati, treba ga i Zekić, a u tijeku su pregovori o financijskim detaljima...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 09:20