Trening Slavena Belupa

 GORAN ČIčIN-MAšANSKER
ZA NOVU SEZONU

Slaven Belupo krenuo s pripremama, na prvom treningu nova obrana i bivši hrvatski reprezentativac

‘Većina kadra ostala je od prošle sezone. Dobili smo dva pojačanja, nadam se da će oni to i opravdati‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. lipanj 2024. 08:00

Nogometaši Slavena Belupa u nedjelju poslije podne započeli su s pripremama za novu sezonu. Na pomoćnom terenu Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš obavili su prvi trening.

Pojavili su se i novi igrači Marko Lešković i Luka Lučić, koji bi trebali pojačati obranu, a opravdano su izostali Antonio Bosec i Mihail Caimacov, koji će se priključiti naknadno. Nekoliko igrača je na probi, među njima i ofenzivni vezni Igor Lepinjica, brat Slavenovog prvotimca Ivana.

Iz kluba su potvrdili da je Abdu Lumala od nedjelje njihov bivši član, a na prvom treningu pojavio se i Robert Murić, kojeg su neki mediji označili kao otpisanog, no to očito nije slučaj.

- Većina kadra ostala je od prošle sezone. Dobili smo dva pojačanja, nadam se da će oni to i opravdati. Vidjet ćemo što mogu igrači na probi, a priključili smo i par mlađih koji će se pokušati nametnuti. Na nekim pozicijama čekat ćemo prava pojačanja, nećemo stvarati gužvu - objasnio je trener Ivan Radeljić.

Novo lice u stručnom stožeru je Filip Đurec. Prvu utakmicu odigrat će Farmaceuti već u ponedjeljak u Koprivničkom Ivancu, gdje će od 17.30 sati gostovati u povodu obilježavanja Dana Općine.


VRATARI: Ivan Sušak, Ivan Čović, Matija Jesenović, Antun Marković, Leo Kolar, Fabijan Šašek.

BRANIČI: Tomislav Božić, Marco Boras, Marko Lešković, Bujar Pllana, Vinko Međimorec, Filip Hlevnjak, Luka Lučić, Antonio Bosec, Filip Krušelj, Luka Ćurković, Zvonimir Katalinić.

VEZNI: Ivan Lepinjica, Michael Agbekpornu, Mihail Caimacov, Adrian Liber, Adriano Jagušić, Ivan Borna Jelić Balta, Jakov Krstanović, Leon Bošnjak.

NAPADAČI: Matej Šakota, Ante Šuto, Robert Murić, Patrik Marić, Tomislav Štrkalj. (gčm)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. rujan 2024 23:57