Novi dresovi Slavena Belupa za sezonu 2023./24.
Na fotografiji su Ante Crnac, Filip Hlevnjak i Arbër Hoxha

 MIROSLAV MILETIć/NK SLAVEN BELUPO
SITUACIJA UOČI PRVENSTVA

Slaven Belupo predstavio dres u kojemu će istrčati na Opus Areni, pa otkrio stanje u momčadi

Samo su četiri igrača sigurni starteri, a i dalje je teško prognozirati sastav koji će odabrati Ricardo Moniz
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. srpanj 2023. 17:55

Dvojica igrača su izvan konkurencije za gostovanje u Osijeku, to su oporavljenik nakon operacije Ahilove tetive Tomislav Božić te novopridošli Bujar Pllana kojem je u prvoj pripremnoj utakmici stradalo rame. Dvojice stopera neće biti na raspolaganju nekoliko mjeseci, priključit će se vjerojatno tek u drugom dijelu jesenske polusezone.

Svi su se ostali Slavenovi igrači oporavili od lakših ozljeda te se pokušavaju nametnuti treneru Ricardu Monizu za subotnje gostovanje u Osijeku. U ovom trenutku je doista teško prognozirati kako će izgledati početna jedanaestorica koju će nizozemski stručnjak poslati na travnjak Opus Arene, izvjesno je samo da će biti puno promjena u odnosu na prošlu sezonu, a prema našim informacijama tek se rijetki mogu smatrati sigurnim starterima.

To su u svakom slučaju dva krilna napadača koji su ujedno i najsjajniji prodajni eksponati, Ante Crnac i Arbër Hoxha. Odličnim igrama na pripremama za poziciju u veznom redu izborio se Benedik Mioč dok Marko Martinaga na lijevom boku nema konkurenciju pa je logično očekivati da će započeti subotnju premijeru.

Uoči novog prvenstva koprivnički je prvoligaš u suradnji s tehničkim sponzorom JAKO predstavio i tri nove garniture dresova za novu sezonu.

image

Filip Hlevnjak, Ante Crnac i Arbër Hoxha u novim dresovima Slavena Belupa

MIROSLAV MILETIć/NK SLAVEN BELUPO

Domaći plavi i gostujući bijeli dres su novog dizajna, kao i treći dres koji je iz crne promijenio boju u žutu.

– Dresovi su odlični. Prije svega lijepi, ali i, što je najvažnije, kvalitetni. Sviđa mi se ideja s pikselima. Vjerujem da će nam donijeti sreću i da ćemo u njima ostvariti odlične rezultate. Meni je osobno najljepši plavi, ipak je plava naša boja, ali i preostala dva su lijepa. Na žuti ćemo se morati naviknuti jer još nikad nismo igrali u toj boji, ali mislim da će biti pun pogodak. Jedva čekam da krene prvenstvo i da istrčimo u novim dresovima – rekao je Slavenov branič Filip Hlevnjak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 00:45