ZELJKO HAJDINJAK Cropix
ODLAZAK IZ KOPRIVNICE

Slaven Belupo se rastao od svog kapetana: ‘Ovo će uvijek biti moj klub, hvala svima‘

‘Žao mi je što se rastajemo jer sam zavolio klub, ljude u klubu kao i grad Koprivnicu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. lipanj 2022. 14:50

Rastali su se Slaven Belupo i kapetan Goran Paracki, veznjak koji je protekle sezone u Koprivnici proveo na poziciji zadnjeg čovjeka obrane.

Za Farmaceute je u dva mandata odigrao 151 utakmicu, od sezone 2014/2015. do sezone 2015/2016. te od 2019/2020. do danas.

Debitirao je 9. kolovoza 2014. protiv Istre 1961, a protiv istog je suparnika i zaključio karijeru u Slavenovom dresu i to kao kapetan momčadi.

– Došao je i taj dan nakon ukupno pet godina provedenih u Koprivnici. Želio bih se zahvaliti svima u klubu, od ljudi koje sam zatekao ovdje kad sam došao, pa sve do danas. Bilo je to uzbudljivo putovanje u kojem smo svi zajedno proživjeli puno lijepih trenutaka. Bila mi je čast nositi kapetansku vrpcu i voditi momke na utakmicama. Uvijek sam davao sve od sebe na treningu i utakmicama i obožavao mladima davati savjete. Žao mi je što se rastajemo jer sam zavolio klub, ljude u klubu kao i grad Koprivnicu. Svaki rastanak je težak, pogotovo ovaj jer u Koprivnici imam prijatelje za cijeli život. Želim momcima, na čelu sa šefom Zoranom Zekićem s kojim sam imao otvoren, korektan i iskren odnos, svu sreću u narednoj sezoni. Momci su sigurno u dobrim rukama. Slaven će uvijek biti moj klub i hvala svima još jednom – rekao je Goran Paracki.

Rastanak je teško pao i treneru te sportskom direktoru Zoranu Zekiću.

– Goranu hvala za sve što je učinio za Slaven Belupo, pogotovo kada pričam o vremenu od kada sam ja u klubu. Za njegove igračke kvalitete sam znao i prije, ali sada mogu pohvaliti i njegove ljudske kvalitete i profesionalizam. Nažalost, rastajemo se s našim kapetanom i nositeljom kvalitete kroz pet godina koje je proveo u našem klubu. Hvala, kapetane – poručio je Zekić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 18:37