Leon Bošnjak

 INSTAGRAM
VELIKI PEH

Teška ozljeda darovitog veznjaka HNL-a! Saznao užasnu dijagnozu: Slomljena mu je noga, čeka ga duga stanka

Pred njim je zahtjevan oporavak, a sigurno bi dobivao prilike u prvoj momčadi
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 30. travanj 2024. 14:36

Poraz u Puli je arhiviran, pouke su izvučene, a pažnja je usmjerena prema sljedećem prvenstvenom ispitu. Neki od igrača djelovali su protiv Istre 1961 kao da su mislima već na ljetnom odmoru, a jasno je da takav pristup na prvoligaškoj razini ne može proći.

- Za prolivenim mlijekom se ne plače. Dogodilo se što se dogodilo, dečki nisu reagirali kako treba. Ekipa je bila malo pomlađena, od samog početka utakmice splet okolnosti bio je takav da je utakmica otišla ukrivo. Što zbog naših individualnih pogrešaka, što zbog drugim čimbenika - rekao je Slavenov trener Ivan Radeljić.

Zapravo je jedino pozitivno za Farmaceute na Drosini bila afirmacija mladih talenata iz nogometne škole koji su dobili ozbiljniju minutažu te su je svojim pristupom i opravdali. Nažalost, plaćena je i visoka cijena, jer je u jednog grubom startu domaćeg igrača mladom veznjaku Leonu Bošnjaku slomljena noga.

Velika je to šteta, jer riječ je o darovitom nogometašu koji bi sigurno i dalje dobivao prilike u prvoj momčadi, no sad je pred njim dulja stanka i zahtjevan oporavak. Naravno, u Slavenu će i dalje ustrajati na ‘guranju‘ mladih u završnici sezone kako bi se vidjelo na koga se može računati u budućnosti.

- Ponovno će neki mlađi dečki dobiti šansu i u subotu protiv Gorice. Čeka nas nova utakmica, nova tri boda su u igri, a mi ih moramo osvojiti radi mira u kući. Tražit ću od igrača da pokažu energiju, volju i želju, ono što je u Puli nedostajalo - poručio je Radeljić.

Ove sezone Gorica je na domaćem terenu slavila s 1:0, a u preostala dva susreta zabilježeni su remiji (0:0 i 2:2). Do kraja sezone Slaven će još u Koprivnici ugostiti i Dinamo, a gostovat će kod Lokomotive i Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 14:36