Ricardo Moniz i Stjepan Tomas

 VLADO KOS Cropix
REAKCIJE TRENERA

Tomas poslije noći za pamćenje: Ovo je tek početak. Deklasirati protivnika na ovaj dan je poseban osjećaj

‘Ovo nam je bila lekcija‘ - kazao je pak trener Slaven Belupa Ricardo Moniz
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 23. srpanj 2023. 08:47

Na otvaranju Opus Arene i nogometaši Osijeka priuštili su navijačima noć za pamćenje. Pravi šou u utakmici u kojoj je šest golova zabilo šest različitih strijelaca.

- Presretan sam, na otvorenju prekrasne arene deklasirati protivnika je poseban osjećaj. Ponosan sam, ali ovo je tek početak. Nemamo previše vremena za uživanje i slavlje jer nam već u četvrtak dolazi Europa i utakmica protiv ZTE... Vjerovao sam u ovu momčad, u ove igrače, radili su odlično na pripremama, puno se žrtvovali. Jako sam ponosan na njih, sve do jednoga kako su radili, ali ponavljam ovo je početak. ja se nadam kako ćemo nastaviti dizati se iz utakmice u utakmicu i biti još bolji - rekao je Stjepan Tomas.

Neće bijelo-plavi stići predahnuti i sabrati utiske jer već u nedjelju su opet u treningu. Tada će biti jasnije kakvo je stanje s Barišićem koji je zbog ozljede napustio teren.

- Barišić je još prije par dana osjetio bol u koljenu, ali to je nadam se sitan problem i on će biti spreman za utakmicu protiv ZTE - dodao je Tomas.

Slaven Belupo ostat će upisan kao momčad koja je otvorila Opus Arenu iako uspomena Koprivničancima neće biti lijepa.

- Navijači i igrači Osijeka sigurno neće zaboraviti spektakularno otvaranje stadiona, ali nećemo ni mi. Gol Fućka za 3:1 prelomio je utakmicu. Na poluvremenu sam rekao igračima da smo još uvijek u utakmici, da se možemo vrattiti. Nismo imali sreću jer je pet igrača imalo tri-četiri treninga s ostatkom momčadi, veliki je nedostatak što nismo s istom momčadi imali pet tjedana priprema, a to će klasan tim kakav je Osijek iskoristiti. Ovo nam je bila lekcija - kazao je trener Slaven Belupa Ricardo Moniz.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 00:19