Ivan Radeljić

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
KOLARIĆ GA ISKLJUČIO

Trener Belupa opet bijesan na suce: ‘Čista ruka, a onda dobijemo gol! Živci su tanki, svako kolo isto...‘

Čabraja: Na kraju mogu biti zadovoljan, u drugom poluvremenu bilo je bezglavo
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 17. kolovoz 2024. 23:38

Slaven Belupo i Lokomotiva odigrali su 2:2 u trećem kolu SuperSport HNL-a. Jagušić je otvorio utakmicu pogotkom za domaći Belupo u šestoj minuti, Mudražija (22.) brzo vratio na staro, da bi zatim zabijali Sušak (37.) za Lokose i Butić (62.) za Apotekare. Trener Slavena, Ivan Radeljić, zaradio je isključenje nakon drugog pogotka Lokomotive. Patrik Kolarić pokazao mu je put svlačionice nakon, očito, nekoliko ružnih riječi ili prežustre reakcije. Evo kako su treneri prokomentirali ogled.

Ivan Radeljić, trener Slavena Belupa:

- Utakmica je bila dosta zanimljiva za gledatelje. U nastavku smo bili malo dominantniji, možda malo bliže pobjedi, ali na kraju bod svakome, čestitke i Lokomotivi. Malo su nas poremetile ozljede, izgubili smo i Crepulju zbog temperature, ali dečki su dobro reagirali i drugom poluvremenu. Moje isključenje? Ne znam što reći, bila je njihova čista ruka i onda dobiješ gol iz te kontre. Malo su živci bili tanki, svako kolo se neke njihove odluke vežu za nas, tako da više neću komentirati suđenje, to stvarno nema smisla.

Silvijo Čabraja, trener Lokomotive:

- Na kraju mogu biti zadovoljan bodom. U drugom poluvremenu bilo je bezglavo trčanje jedne i druge ekipe, a mislim da smo u prvom bili bolja ekipa od Slavena, da smo kontrolirali igru. Nažalost, ozljedom Fetaija izgubili smo stabilnost u sredini. Imali smo i mi svojih prilika, u drugom poluvremenu i Slaven, tako da je neodlučeno najpošteniji rezultat.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. kolovoz 2024 23:38