RONALD GORSIC Cropix
ZABRINUO SVE

Trener progovorio o dramatičnoj sceni u Turopolju, otkriveno što je s Kolumbijcem koji je završio na nosilima

Nedostajalo nam je malo svježine, ali smo uspjeli postići dva gola i stvoriti još šansi - rekao je Mujdža
Piše: Toni RoićObjavljeno: 25. kolovoz 2023. 22:43

U prvoj utakmici 6. kola HNL-a Gorica i Slaven Belupo su igrali 2-2 (1-0). Oba gola za domaće postigao je Merveil Ndockyt (45+4, 52), dok su strijelci za goste bili Arber Hoxha (50) i Benedikt Mioč (54).

Zanimljivost utakmice bila je ta su sva četiri pogotka postignuta u razmaku od samo 10-ak minuta čiste igre. Domaće je u vodstvo doveo Ndockyt praktički posljednjim udarcem u prvom poluvremenu kada se odlučio na udarac sa 25 metara koji je završio u donjem desnom kutu. Sva tri ostala gola pala su u razdoblju od 50. do 54. minute.

Nakon utakmice svoje je dojmove iznio i trener Gorice Mensur Mujdža:

- Nedostajalo nam je malo svježine, ali smo uspjeli postići dva gola i stvoriti još šansi, ali nažalost primili smo dva gola koja nismo smjeli, jedan nakon prekida, a drugi kada nismo dobro očistili situaciju na vrhu šesnaesterca. U konačnici moramo se zadovoljiti bodom, iako smo bili bliže pobjedi. Što se tiče mene i Marka Krnjića, mi smo uvijek na raspolaganju klubu, a predsjednik i sportski direktor odlučuju tko će biti novi trener, rekao je Mujdža, a potom je riječ preuzeo Ricardo Moniz:

- Treći put zaredom 2:2, ali ni jedna od tih utakmica nije bila ista. Prelako primamo golove, a ovaj put nas je uništio Ndockyt, koji je sjajan igrač. Bitno je da smo se vratili, zabili dva gola i ovaj osvojeni bod veliki nam je poticaj za dalje. Stalno govorim da su ovdje utakmice 50-50, a vjerujem da ćemo biti bolji. Ortiz je dobio jaki udarac u glavu, ali se vratio na stadion i ide doma s nama. Možda je blagi potres mozga i sigurno ga neće biti sljedeća dva tjedna na treninzima.

Ozljedu Ortiza pogledajte OVDJE

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 16:32