Ricardo Moniz

 ANDREAS GEBERT Dpa Picture-alliance Via Afp
PRVI FAVORIT

U HNL stiže novi strani trener? Glavni kandidat za nasljednika Zorana Zekića postao 59-godišnji Nizozemac

Slavenove je čelnike navodno impresionirao njegov životopis, koji sadrži i rad u Red Bullovim akademijama
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. svibanj 2023. 06:45

Koprivnica je relativno mali grad i neke se informacije brzo probiju u opticaj, bez obzira na to koliko se netko trudio držati ih u tajnosti. Tako je i do nas iz više pouzdanih izvora stigla informacija da se potraga za novim trenerom nakon najave odlaska Zorana Zekića usmjerila prema nizozemskom stručnjaku Ricardu Monizu.

Slavenove je čelnike navodno impresionirao njegov životopis, koji između ostalog sadrži i rad u Red Bullovim akademijama, te u klubovima iz Nizozemske, Slovačke, Danske, Engleske, Njemačke, Poljske i Mađarske. Njegove momčadi karakteriziraju visoki intenzitet i visoki presing. Moniz u HNL-u još nije radio, isto tako ni Slaven još nije imao stranog trenera. No, za sve u životu postoji prvi put...

U koprivničkim kuloarima posljednjih dana kao mogući kandidati spominjali su se i Roy Ferenčina, Mislav Karoglan, Dražen Besek i aktualni Zekićev pomoćnik Želimir Mešnjak. Jasno, priča još nije gotova, vodstvo kluba tek se treba usuglasiti oko smjera kojim želi krenuti kad je u pitanju novi trener.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 18:53