Ante Čulina

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
DOMAĆINI SE POBUNILI

VIDEO: Je li Slaven oštećen protiv Hajduka? Pogledajte tri sudačke odluke iz Koprivnice

Domaćini su opet ljuti na suđenje koje im i ovoga puta nije išlo na ruku
Piše: SNObjavljeno: 20. listopad 2024. 17:26

Slaven Belupo je u 10. kolu SuperSport HNL-a dočekao Hajduk. Domaćin je sjajno otvorio susret i bio puno opasnija ekipa u uvodnih 15 minuta.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

U 7. minuti golman Hajduka Ivan Lučić je pogriješio, a Ilija Nestorovski je iskoristio njegovu grešku i uzeo loptu na rubu šesnaesterca i proigrao Ivana Dolčeka koji je pucao na prazan gol, ali nije bio precizan.

Slaven Belupo je nastavio s pritiskom i poveo preko Caimacova koji je iskoristio asistenciju Dolčeka no slavlje nije dugo trajalo jer je VAR poništio pogodak zbog Dolčekovog zaleđa.

Dvije minute kasnije domaći sastav je opet zabio i opet ostao bez gola zbog zaleđa. Ovoga puta VAR je zaključio da je Nestorovski bio u nedozvoljenoj poziciji u samom začetku akcije.

PONIŠTENE GOLOVE SLAVEN BELUPA POGLEDAJTE OVDJE.

U 38. minuti Hajduk je zabio za vodstvo. Ivan Rakitić je ubacio iz slobodnog udarca s lijeve strane, a Tomislav Božić nespretno glavom skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

U 44. minuti Hajduk je povećao vodstvo. Biuk je sjajno pogodio u suprotan kut, no ovaj je gol popraćen puno burnijim reakcijama s klupe domaćina nego nakon dva poništena pogotka. Razlog je taj što je u začetku akcije Diallo nogom u glavu pogodio Boseca i nokautirao ga pri dodavanju lopte za Biuka. VAR je pregledao snimku i nije vidio ništa sporno pa su Bijeli na odmor otišli s velikom prednošću.

GOLOVE HAJDUKA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. listopad 2024 20:35