Screenshot/Facebook/Slaven Belupo
BURNA PROSLAVA

VIDEO Pogledajte euforiju u svlačionici Slaven Belupa: ‘Reci, Zeka, samo reci, letjet ćemo kao meci!‘

Nakon pobjede protiv Rijeke orila se pjesma upućena treneru Farmaceuta Zoranu Zekiću
Piše: SNObjavljeno: 25. veljača 2023. 22:41

Veliku su i važnu pobjedu ostvarili igrači Slaven Belupa u 23. kolu HNL-a protiv Rijeke. Pogodak vrijedan tri boda na rujevičkome je stadionu postigao Ante Crnac u 85. minuti susreta. Vrijedi istaknuti i fantastičnu predstavu vratara Farmaceuta Ivana Čovića koji je branio nemoguće i bacao nogometaše Rijeke u očaj.

Igrači Zorana Zekića time su upisali prvu pobjedu ove sezone nakon čak četiri mjeseca, a ukupno osmu, te su time na tablici preskočili Istru 1961 i zasjeli na četvrto mjesto, s tri boda manje od Osijeka.

Euforija među igračima Slaven Belupa prenijela se s travnjaka u svlačionicu gdje se orila pjesma upućena treneru Zekiću:

‘Reci, Zeka, samo reci, letjet ćemo kao meci. Dupla premija, dupla premija...‘, pjevali su Farmaceuti u sjajnome raspoloženju.

Zekić je nakon utakmice izjavio:

- Jako težak teren kao i uvijek, stisnula nas je ova kvalitetna Rijeka. U izlascima nisam bio nimalo zadovoljan. Imali smo dvije šanse, nakon toga je Rijeka imala inicijativu. Krenuli su otvorenije, no Čović je imao nekoliko dobrih reakcija, a mi smo iz jedne kontre poentirali, naravno da sam sretan, no nema previše vremena za slavlje, u utorak nas čeka teška utakmica s Rudešom koji je u dobroj seriji.

Iduću utakmicu Slaven Belupo igra na domaćem terenu protiv spomenutoga Rudeša u četvrtfinalu Kupa, a zatim im u sljedećem kolu HNL-a u goste dolazi posljednjeplasirana Gorica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 19:38