Talys

 VLADO KOS/CROPIX Cropix
NOVO LICE U KOPRIVNICI

Zekić doveo pojačanje iz Osijeka, Bjelici je bio nepotreban, a za Slaven bi mogao biti prava stvar

Detalji posla nisu objavljeni, no pretpostavlja se da će Osijeku pripasti postotak od buduće prodaje
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. srpanj 2022. 18:57

Slaven Belupo je pojačao poziciju lijevog beka dovođenjem mladog, ali već prilično iskusnog igrača iz Osijeka. Alves Pereira Oliveira Talys (23) u ponedjeljak je potpisao dvogodišnji ugovor s Farmaceutima.

Detalji posla nisu objavljeni, no pretpostavlja se da je s Osijekom dogovoren postotak od budućeg transfera. U svakom slučaju, Talys je sad na rasspolaganju treneru Zoranu Zekiću, i dok se spremi mogao bi predstavljati pojačanje.

- Sretan sam što sam stigao u Koprivnicu i Slaven Belupo. Znam što ovaj klub znači u Hrvatskoj i koliko je organiziran. Jedva čekam zaigrati i opravdati povjerenje koje su mi pružili u klubu. Znam jezik, poznam ligu i igrače pa mi neće trebati previše vremena za prilagodbu. U svlačionici imamo nekoliko iskusnih i dokazanih igrača i dosta mladih za koje vjerujem da će ‘gristi‘ kako bi dokazali da su spremni za najveće izazove. Ako tako bude na svakoj utakmici, vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat ove sezone – rekao je Talys za klupsku stranicu.

Za Osijek je Talys odigrao 48 utakmica u HNL-u, a bio je na posudbama u mađarskom Honvedu i ciparskom Pafosu. pravo nastupa ima ove subote u koprivničkom ogledu s Dinamom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 09:38