Zoran Zekić

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
BLIŽI SE RASTANAK

Zoran Zekić nakon dva sata pregovora odbio novi ugovor i sigurno napušta Slaven Belupo

Hrvatski je stručnjak odlučio pošteno odraditi aktualni ugovor, čak ne želi ni pregovarati s drugima
Piše: SNObjavljeno: 18. travanj 2023. 22:52

Zoran Zekić od iduće sezone više neće biti trener Slaven Belupa. Nakon što se u medijima pojavila vijest kako će hrvatski stručnjak odmah napustiti klupu koprivničkog sastava, klub je reagirao priopćenjem i demantirao te navode.

- Odluku o smjeni/imenovanju trenera donosi Uprava kluba. Na dnevnom redu današnje sjednice Uprave kluba nema predmetne točke, a poziv za istu išao je prije utakmice s Dinamom. U konačnici, na istu je kao sportski direktor pozvan i Zoran Zekić - kratko je priopćio glasnogovornik Slavena Belupa Luka Šarlija.

Usprkos ovom demantiju, kako doznajemo, Zekić će na kraju sezone, kada mu i ističe ugovor promijeniti sredinu. Doznajemo i to da je na polusezoni odbio unosnu ponudu iz Mađarske, no odbio je i novi ugovor koju mu je nudio Slaven. S čelnicima kluba je dva sata razgovarao o produljenju, ali na kraju su se rastali u prijateljskom tonu, a on je odlučio ostati do kraja sezone i pošteno odraditi ugovor. Štoviše, s drugim klubovima ne želi ni pregovarati dok mu ne istekne aktualni ugovor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 18:33