ZELJKO HAJDINJAK Cropix
LIJEPA GESTA

FOTO: Bad Blue Boysi poslali snažnu poruku podrške stradalima u Bosni i Hercegovini uz veliki transparent

Atmosfera je bila sjajna od prve minute, a stadion ispunjen kao nikad ove sezone
Piše: Mario DjakObjavljeno: 06. listopad 2024. 17:08

Utakmice GNK Dinama u Varaždinu uvijek su poseban događaj koji privuče velik broj gledatelja, a ni današnji susret nije iznimka. Iako je domaćin NK Varaždin, grad diše plavom bojom, budući da su brojni navijači Dinama iz varaždinskog i međimurskog kraja stigli kako bi podržali aktualne prvake Hrvatske.

Atmosfera je bila sjajna od prve minute, a stadion ispunjen kao nikad ove sezone, što je svakako pozitivan znak za Varaždin i varaždinski nogomet. Gotovo cijela tribina Istok bila je popunjena, što je itekako dokaz da Varaždinci vole kvalitetan nogomet, ali i da vole Dinamo, pošto je većina Istoka ipak navijala za goste.

Tribina Zapad, iako je formalno domaća, ne može sakriti prisutnost mnogih simpatizera Dinama. Iako su organizatori ranije najavili da se neće moći ući s obilježjima gostujućeg kluba, po uzvicima i reakcijama jasno je da su i na toj strani mnogi ‘modri‘ navijači.

Vrijedi pohvaliti BBB s južne tribine koji su poslali poruku podrške stradalima u Bosni i Hercegovini uz veliki transparent:

"SREBRNA BOSNO KOLIJEVKO NAŠA, MOLIMO ZA TEBE STO OČENAŠA"

image
ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Osim brojnih navijača, današnju utakmicu privukla je i pozornost mnogih poznatih lica, a među njima je i Gari Capelli, bivši ministar turizma RH. A kad smo već kod povezanosti, i ključni ljudi iz uprava oba kluba našli su se na stadionu. Tako su u VIP loži sjeli jedan kraj drugoga predsjednici klubova, Velimir Zajec iz GNK Dinama i Dražen Vitez iz NK Varaždina, šaljući snažnu poruku o prijateljskim odnosima unutar SuperSport Hrvatske nogometne lige (SHNL). Njihova prisutnost i zajedničko praćenje susreta dodatno su naglasili sportski duh i povezanost između klubova, pokazujući da rivalitet na terenu može ići ruku pod ruku s međusobnim poštovanjem i suradnjom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 17:09