ZELJKO HAJDINJAK Cropix
SLIJEDI VAŽNO GOSTOVANJE

Barokni grad bit će obojen u plavo! Dinamovi navijači spremaju se za invaziju

Modri su za utakmicu u Varaždinu dobili 1200 ulaznica za gostujuću tribinu
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. travanj 2024. 07:19

Na svakoj utakmici Dinama možemo svjedočiti vrhunskoj atmosferi koju na tribinama režiraju poklonici plavog kluba. Aktualni prvaci i njihovi navijači prema obrani naslova idu ruku pod ruku.

Prekrasno je bilo i u Kranjčevićevoj, kompletni dekor bio je izuzetan, Bad Blue Boysi su navijali skupa sa zapadnom tribinom, dečki Sergeja Jakirovića imali su još jednom fenomenalnu podršku od prve sekunde. Kad su se promašivale prilike, a bilo ih je puno, upravo tada su tribine grmjele, davale ogroman stimulans.

Ista priča očekuje se i u Varaždinu u subotu, ogled s dečkima iz baroknog grada starta u 17 sati. U metropoli se već naveliko priča o toj utakmici, koja će na neki način biti predigra za “derbi svih derbija”, onaj na Rujevici 5. svibnja. Onoga trenutka kad je završila utakmica protiv Lokomotive u ulici pjesnika, navijači Modrih počeli su se spremati za put u Varaždin. Naravno, ovoga puta neće kompletni stadion biti na plavoj strani kao u Kranjčevićevoj ulici, imaju domaći svojih glasnih navijača, koji će zdušno bodriti dečke Nikole Šafarića. Iako je dosta Varaždinaca naklonjeno Dinamu, ipak bi mnogima bilo drago da se dobije veliki favorit iz metropole.

image
MARKO MISCEVIC/CROPIX Cropix

Dinamo je za utakmicu u Varaždinu dobio 1200 ulaznica za gostujuću tribinu jug. Cijena ulaznice iznosi 10 eura. S obzirom kakvo raspoloženje vlada kad su Modri u pitanju, sigurno jest da će se ulaznice brzo rasprodati. Prodaja će biti organizirana na Ticket pointu na stadionu Maksimir od utorka do petka, a vlasnici godišnjih ulaznica imat će pravo prvokupa, koji će se odvijati u utorak 23. travnja od 11 do 19 sati. Prodaja za sve ostale navijače Dinama na Ticket pointu vršit će se od srijede, 24. travnja, pa do petka, 26. travnja, od 11 do 19 sati. Na dan utakmice neće biti prodaje ulaznica.

Također, važno je spomenuti da se na varaždinsku zapadnu tribinu neće moći ući s Dinamovim obilježjima, a maksimirski klub će putem web stranice obavijestiti navijače o tijeku prodaje, odnosno, ukoliko sve ulaznice budu rasprodane prije zadnjeg trena za prodaju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 07:19