GORAN MEHKEK Cropix
NIJE BILO PENALA ZA ŠIBENIK

Bizarna scena u HNL-u: Varaždin izjednačio, a dres skinuo igrač koji nije zabio? Evo što je rekao Strahonja

U emisiji je istaknuto kako su svi suci odradili dobar posao u ovom kolu
Piše: Andro PolićObjavljeno: 02. travanj 2023. 22:43

Dok su Varaždinci trčali u zagrljaj Davidu Puclinu, nakon njegova pogotka za izjednačenje protiv Lokomotive, show je ukrao Itsuki Urata. Naime, 26-godišnji Japanac u tim je trenucima skinuo dres, s namjerom da ga zamijeni, a sudac Patrik Kolarić zbog te mu je radnje dodijelio i žuti karton, što je naišlo na negodovanje varaždinske klupe.

U HRT-ovoj emisiji "Stadion", Marijo Strahonja rekao je kako je lijevi bek Varaždina o svojoj namjeri morao obavijestiti suca, s obzirom na to kako se cijela situacija odvila iznenada, u trenucima slavlja pogotka.

Inače, u emisiji je rečeno kako u ovom kolu nije bilo većih sudačkih propusta, te kako su sve odluke bile zadovoljavajuće, uključujući i spornu situaciju oko potencijalnog kaznenog udarca za Šibenik protiv Hajduka u samom finišu susreta. Sudac Pajač donio je ispravnu odluku u situaciji kad je Mesa pao u duelu s Lovrencsicsem. Domaćini su tražili penal, ali isti nije dosuđen, a Hajduk je slavio tijesnu 3:2 pobjedu.

"Odlična odluka suca koji je bio jako dobro pozicioniran. Odmah je vidio da je igrač Hajduka prvo igrao loptom i to je jasno signalizirao", objasnio je Strahonja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 18:12