Stefan Ristovski

 DAMIR KRAJAC Cropix
ŽESTOKA REAKCIJA BBB-A

Kakva scena u Varaždinu: Redar zgrabio dječaka i pokupio salve zvižduka, stigla zvijezda Dinama i spasila stvar

Varaždinski redar nije se usudio suprotstaviti srčanom braniču Modrih
Piše: SNObjavljeno: 27. travanj 2024. 19:25

Nogometaši Dinama upisali su osmu prvenstvenu pobjedu u nizu, na gostovanju su ove subote u utakmici 32. kola HNL-a pobijedili Varaždin 1:0.

Dinamo je time, kao i u prošlom kolu, barem privremeno skočio na prvo mjesto ljestvice. Uz utakmicu više ima i jedan bod prednosti u odnosu na Rijeku koja će susret ovoga kola odraditi u nedjelju kada gostuje kod Lokomotive.

Nakon posljednjeg zvižduka osječkog suca Darija Bela igrači Dinama krenuli su pod tribinu pozdraviti svoje navijače. Odjednom su BBB-i počeli zviždati, ali ne Jakirovićevim momcima, nego jednom varaždinskom redaru koji je, čini se, prestrogo procijenio neuobičajenu situaciju.

Naime, na travnjak je utrčao dječačić od kojih 7-8 godina i krenuo slaviti s Modrima. Redar ga je sustigao, zgrabio i počeo nositi izvan granica terena dok se mališan koprcajući nastojao osloboditi stiska, a scenu su popratile salve zvižduka. Međutim, na to je spremno reagirao branič Dinama Stefan Ristovski na sveopće oduševljenje zagrebačkih navijača. Zaskočio je revnog redara i istrgnuo mu dječaka iz ruku. Ovaj se, dakako, nije usudio suprotstaviti srčanom igraču Modrih.

Ristovski je buntovnog poletarca udobrovoljio i poveo u slavlje sa svojim suigračima, na što su BBB-i reagirali gromoglasnom podrškom. Zasigurno, dječačić će u ponedjeljak u školi imati o čemu pričati...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 20:16