Michele Šego je upisao gol i dvije asistencije

 RONALD GORSIC Cropix
BEZ NJIH TEŠKO

Najveće iznenađenje lige puše za vrat Hajduku i društvu: Ovo su lideri momčadi koja sjajno gura u novoj sezoni

Varaždin je nakon prve četvrtine prvenstva na četvrtom mjestu, a Šego, Nekić i Zelenika su njihovi junaci
Piše: Marko DjakObjavljeno: 10. listopad 2024. 06:59

Nakon završetka prvog kruga SuperSport Hrvatske nogometne lige, Michele Šego se istaknuo kao jedan od najboljih igrača Varaždina u ovome trenutku.

Njegov doprinos na terenu ne može se zanemariti – od ukupno šest varaždinskih pogodaka, polovica ih je proizašla iz njegovih nogu. Upisao je jedan gol i dvije asistencije, a njegova konstantna prijetnja na lijevoj strani, brzina i dribling, čine ga noćnom morom za protivničke obrane.

Osim Šege, odličan početak sezone iza sebe ima i branič Ivan Nekić, koji je ključna figura u varaždinskoj obrani. Njegova čvrstina i pouzdanost osiguravaju stabilnost u zadnjim redovima, a mnogi će reći da je on "nevidljivi" junak ekipe, čije obrambene intervencije omogućuju momčadi da ostane konkurentna u svakoj utakmici.

Naravno, ne smijemo zaboraviti ni vratara Olivera Zeleniku, koji je pravi zid ispred varaždinskog gola. Njegove ključne obrane već su spasile momčad u nekoliko navrata, čime je dodatno potvrđena njegova važnost za ekipu.

Uz prepoznatljive nositelje igre, i neka od novih pojačanja pokazala su se kao pun pogodak. Među njima su se posebno istaknuli Frane Maglica, Aleksa Latković i Luka Mamić, a treba pohvaliti i Leona Belcara, koji je u proteklom mjesecu preselio na poziciju zadnjeg veznog te se u novoj ulozi pokazao izuzetno pouzdanim i kvalitetnim.

Iako je cijela momčad Varaždina pokazala iznimno visok nivo igre, upravo su Šego, Nekić i Zelenika trenutno u najboljoj formi te se izdvajaju kao lideri ekipe koja sjajno gura u ovoj sezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. listopad 2024 07:00