Marin Pilj tijekom utakmice s Dinamom

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
NAPUŠTA HRVATSKU

‘Nikad zbogom, samo doviđenja‘; Veznjak iznenada napustio HNL-a, u igri je transfer u - Maleziju?!

‘Marinu zahvaljujemo na igrama u dresu kluba te želimo sreću u nastavku karijere‘
Piše: Mario DjakObjavljeno: 11. ožujak 2024. 15:47

Varaždinov vezni nogometaš Marin Pilj napustio je klub. Da će se to uskoro i dogoditi moglo se zaključiti na račun objava koje su se pojavile na raznim društvenim mrežama.

Naime, jedan je strani izvor spomenuo kako je transfer 27-godišnjeg Pilja u Maleziju sve izgledniji, dok je na Instagramu nekolicina suigrača iz Varaždina objavila fotografiju s Piljem uz zagonetan opis “Nikad zbogom, samo doviđenja”.

Iako ove objave same po sebi ranije nisu bile potvrda transfera, on se u konačnici dogodio, a to je potvrdio i sam klub koji se oprostio od Pilja.

‘NK Varaždin i Marin Pilj su tijekom petka (08.03.2024.) dogovorili prijevremeni prekid suradnje. Krajem polusezone, NK Varaždin izrazio je želju za nastavkom suradnje te su već tada s igračem dogovoreni i usuglašeni novi uvjeti ugovora.

U međuvremenu, do potpisa nastavka suradnje nije došlo te je Marin svoju zadnju utakmicu za klub odigrao 02.02.2024.

Marinu zahvaljujemo na igrama u dresu kluba te želimo sreću u nastavku karijere!‘

Pilj već tjednima nije bio uključen u utakmice Varaždina jer nije želio produžiti ugovornu obvezu s klubom, s time da je posljednji put nastupio 2. veljače protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici.

Iako se njegova iduća destinacija nije poznata, neki izvori spominju Maleziju, odnosno, klub imena Terengganu, čiju momčad još od prosinca 2022. godine vodi Tomislav Steinbrückner, inače rođeni Osječanin, baš kao i Pilj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 00:24