Arhiva

 GORAN SEBELIC Cropix
TEST DVOBOJ

Poraz Varaždina uoči gostovanja Hajduka, krenula i pretprodaja ulaznica za okršaj sa Splićanima

Na sjeveru Hrvatske pripremaju se za subotnjeg gosta koji im stiže uzdrman
Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 07. veljača 2023. 21:24

Ranije nego što je bila dosadašnja praksa, u Zagrebačkoj ulici puštene su pretprodaju ulaznice za subotnje gostovanje Hajduka. Sve do petka mogu se karte kupiti na klupskom Ticket Pointu,uz sjeverni ulaz na stadion, i to u vremenu između 16.30 i 19.30 sati. Za ovu priliku cijene su umjerene: 10 eura za središnju Ložu A,a za sve ostale sektore i tribine one iznose po 7 eura. Što se tiče organiziranog ulaska gostujućih navijača na varaždinski stadion, on je dogovoren s HNK Hajduk.

Šansa za mnoge

Prema tradiciji, Hajduk je uz Dinamo praktično oduvijek najgledaniji gost u Varaždinu. Svakako su ovoga puta dodatni impuls za povećani interesu javnosti i dva uzastopna poraza Bijelih, ali isto tako i uspješan ulazak Varaždina u natjecateljsku 2023. godinu, bez obzira na pomalo nas(p)retan poraz u Puli. Kako Hajduk na sjeveru Hrvatske ima veliki broj navijača, očekuje se uz Varaždince i dolazak brojnih gledatelja iz Međimurja, Podravine i Hrvatskog zagorja.

Unatoč jutarnjih niskih temperatura, termin utakmice u 15 sati, kao i najavljena stabilizacija vremena, trebala bi pogodovati velikoj posjeti. Barem se tako nadaju u varaždinskom klubu...

Inače, nogometaši Varaždina jučer su u sklopu pripreme za nadmetanje s Hajdukom gostovali kod Slavena Belupa, gdje su na terenu s umjetnom travom na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš odraditi test-dvoboj s Farmaceutima.

Prijateljsko odmjeravanje snaga sjevernih prvoligaša završilo je pobjedom domaćina. Oba trenera pružili su šanse igračima s manjom prvenstvenom minutažom i juniorima, a bolje su se snašli Farmaceuti, koji su osigurali pobjedu pogocima Peroševića, Turanjanina i Mrdakovića, dok je za Varaždince zabio Domjanić.

U prvom poluvremenu vidjeli smo jedan pogodak. Perošević se lijepo oslobodio svog čuvara u 44. minuti, izašao pred golmana Varaždina i lagano potkopao iznad njega za 1:0.

U nastavku susreta prvi gol pao je na koprivnilčkoj strani, Domjanić je zabio u 57. za 1:1. Osam minuta kasnije Turanjanin je zabio za 2:1, a konačan rezultat utakmice postavio je Mrdaković u 73. minuti. (gčm, ih)

Slaven Belupo - Varaždin 3:1 (1:0) 1:0 - Perošević (44), 1:1 - Domjanić (57), 2:1 - Turanjanin (65), 3:1 - Mrdaković (73).

KOPRIVNICA Gradski stadion Ivan Kušek Apaš. Teren s umjetnom travom. Gledatelja 20. Sudac: Hlevnjak (Herešin).

SLAVEN BELUPO: Marković, Bosec, Hlevnjak, Christopoulos, Martinaga, Bašić, Turanjanin, Kocijan, Mihalić, Perošević, Žuljević (još su igrali: Letica, Katalinić, Trshani, Krušelj, Mrdaković, Riđan, Herceg, Mendelski, Boras).

TRENER: Zoran Zekić.

VARAŽDIN: Bulat, Stolnik, Ba, Škaričić, Banovec, Belcar, Domjanić, Vuk, Šaranić, Pereira, Herrera (još su igrali: Mamić, Mitrovski, Težak, Vugrinec).

TRENER: Mario Kovačević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 19:02