ZELJKO HAJDINJAK Cropix
PRODUŽIO VJERNOST

Sjajne vijesti za navijače Varaždina, klub produljio suradnju s bivšim igračem Sporting Lisabona

Mitrovski je u dresu kluba iz baroknog grada upisao 40 nastupa i pritom zabio pet pogodaka
Piše: M. DjakObjavljeno: 21. svibanj 2024. 23:24

Sjajne vijesti za navijače kluba iz baroknog grada - krilni napadač Dimitar Mitrovski produžio je vjernost Varaždinu do 2026. godine.

Makedonski reprezentativac, 25-godišnji Mitrovski, jedan je od ključnih igrača Varaždina. Osim na krilnoj poziciji, vrlo često se nalazio i na poziciji "desetke", pokazujući svoju svestranost i sposobnost prilagodbe različitim taktičkim zahtjevima.

Mitrovski je u Varaždin stigao u siječnju 2023. godine iz Akademije Pandev. Od tada je dres varaždinskog kluba nosio 40 puta u SuperSport HNL-u, a u tom je razdoblju postigao pet pogodaka. Njegov doprinos momčadi je neprocjenjiv, bilo da se radi o golovima, asistencijama ili kreiranju prilika za suigrače.

Prije dolaska u Varaždin, Mitrovski je nosio i dres lisabonskog Sportinga, što je dodatno obogatilo njegovo iskustvo i nogometnu karijeru. Produženje ugovora do 2026. godine rezultat je njegovog vrijednog rada, a također pokazuje koliko klub cijeni njegovu kvalitetu i vjeruje u njegovu budućnost.

Osim toga, ovaj potez kluba pokazuje ambiciju i odlučnost da se zadrže ključni igrači koji mogu donijeti stabilnost i uspjeh momčadi. Navijači Varaždina sigurno će biti oduševljeni ovom vijesti jer Mitrovski svojim nastupima uvijek donosi dodatnu dozu uzbuđenja i kreativnosti na terenu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 23:24