Bruno Goda

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
NESPORTSKO PONAŠANJE

Sopićev ozlijeđeni as s klupe ‘popričao‘ sa sucem suca i očistio kartone, vraća se prije svih prognoza?

Posebnost je ta što je Goda ozlijeđen, prvotne vijesti govorile su čak i o završenoj jesenskoj polusezoni
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 25. studeni 2023. 17:51

Zanimljiv trenutak dogodio se u 76. minuti varaždinskog dvoboja. Kod 2:0 vodstva gostiju, žuti karton je zbog prigovora dobio branič Rijeke Bruno Goda. Nesportsko ponašanje, ništa neobično, čak ni činjenica da je Goda požutio negodujući s klupe za rezerve.

Posebnost je ta što je Goda ozlijeđen, prvotne vijesti s Kvarnera govorile su čak i o završenoj jesenskoj polusezoni, no kasnije su se te zloslutne najave malo ublažile i počelo se pričati o mogućem Godinom povratku u 2023. Željko Sopić ga je, eto, čak i poveo u Varaždin, ali on tamo nije zaigrao, a neće zaigrati ni 2. prosinca kada njegova Rijeka gostuje u Osijeku. Moći će se u miru oporavljati, jer mu je prigovor u baroknom gradu donio treći žuti karton ove sezone i automatsku suspenziju na jednu ligašku utakmicu.

Godini kartoni su resetirani i očišćen ulazi u završnicu polusezone. Vidjet ćemo kakvo će mu zdravstveno stanje biti uoči posljednja tri jesenska dvoboja Rijeke; 5. prosinca gostuju kod Cibalije u Kupu, dok u prvenstvu 10. prosinca dočekuju Slaven Belupo, a 16. prosinca Rudeš.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 18:40