ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NOVI ZADATAK

Srušili Osijek na Opus Areni, ali tu se ne misle zaustaviti: ‘Imamo ciljeve, znamo svoje i idemo po pobjedu‘

Dodaje kako se nada da će ispuniti ciljeve koji su zadani za posljednju četvrtinu prvenstva
Piše: Mario DjakObjavljeno: 29. ožujak 2024. 09:20

Nakon prvenstvene stanke koja je bila uzrokovana reprezentativnim obvezama, vraća se SuperSport Hrvatska nogometna liga. Varaždin će u subotu ugostiti Goricu, a utakmicu je najavio lijevi bočni Varaždina Antonio Boršić koji je ove sezone upisao 26 službenih nastupa te je asistirao u tri navrata. Bio je i dodavač za pogodak koji je donio tri boda Varaždinu u posljednjem prvenstvenom kolu na Opus Areni protiv Osijeka.

- Svakako treba iskoristiti taj momentum, pobjeda u Osijeku je velika stvar za nas i idemo sad protiv Gorice po tri boda! Odmorili smo se dobro, ali i pripremali za Goricu - rekao je Boršić te se zatim fokusirao na subotnje protivnike:

- Gorica je uvijek neugodna, imaju stvarno kvalitetnih pojedinaca. Teško je reći kako će oni taktički izaći na teren, ali smatram da će uz novog trenera i novu energiju biti dosta neugodni.

Recentne predstave kluba iz Velike Gorice pokazuju krizu rezultata, a u ovom dijelu sezone su ostvarili tek jednu pobjedu. Međutim, Boršić smatra kako ti posljednji rezultati nisu pravo mjerilo kvalitete momčadi s kojom se susreću u subotu.

- Svaka utakmica je za sebe, doista je teško reći kakva će ova biti. Ali mi znamo svoje, pripremamo se dobro kroz cijeli tjedan, tako da idemo po pobjedu - odlučno je najavio lijevi bočni Varaždina.

Dodaje kako se nada da će ispuniti ciljeve koji su zadani za posljednju četvrtinu prvenstva.

- Imamo još čak 10 utakmica, idemo dati sve od sebe. Imamo neke ciljeve ispred sebe koje nam je postavio klub i sam trener, tako da idemo to probati odraditi što je bolje moguće.

U svlačionici Varaždina je od početka ove sezone, a svojim igrama postao je neizostavan član momčadi.

- I prvi sam dio sezone, kada je Karlo Bručić bio ovdje, kroz njega i kroz njegovo iskustvo naučio dio stvari, a dobrim radom i zalaganjem sam se izborio za prvu postavu te se nadam da će tako biti i dalje - zaključio je Boršić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 08:29