DAMIR KRAJAC Cropix
IZJAVE MENADŽERA

Tomas startao sukladno najljepšim željama: ‘Zadovoljan sam, a sada su pred nama novi zadaci‘

Trener Varaždina Mario Kovačević kazao je da mu se čini gao da ih ‘neće pogodak‘
Piše: Ivan HercegObjavljeno: 30. travanj 2023. 19:09

Stjepan Tomas je drugom po redu pobjedom na klupi Osijeka ostvario start po najljepšim željama. Većeg razloga za zadovoljstvo ne treba, pa nije štedio pohvale na račun svoje momčadi nakon važnog trijumfa u Varaždinu:

- Ušli smo prema dogovoru u utakmicu, čvrsto doslovno od prve minute. Puno je lakše kada stvorite prednost odmah. U našoj igri podredili smo sve situaciji na travnjaku. Znali smo da Varaždin ima svoje kvalitete i tako smo se ponašali. Kasnije, kada se domaćin priključio na terenu, napravili smo prave zamjene koje su bile na potrebnoj razini. Što drugo reći nego da sam stvarno zadovoljan, pred nama se sada otvaraju novi zadaci.

Varaždinski trener Mario Kovačević bio je poslije utakmice, razumljivo, drugačijeg raspoloženja. Njegova je momčad izgubila i treću uzastopnu utakmicu u prvenstvu nakon poraza od Hajduka i Dinama.

- Ono što je najbitnije - Osijek je bio konkretniji i iskoristio je sve što smo mu ponudili. Prva dva primljena pogotka plod su naših pogrešaka u obrambenoj liniji. Unatoč tome moja momčad dala je puno od sebe, stvorili smo veliki broj prilika, ali, eto, realizirali samo jednu. S većinom ostaloga sam zadovoljan, jednostavno kao da nas neće pogodak. Moramo dalje i bolje, cilj je zaključiti prvenstvo u stilu u kojem smo bili većim dijelom sezone - rekao je Kovačević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. rujan 2024 01:01