ZELJKO HAJDINJAK Cropix
NAPALI SUCA

VIDEO: Pogledajte bizarnu situaciju iz Varaždina, igrači ‘poludjeli‘ zbog poteza zvijezde Hajduka

Zagrebački je arbitar odbijao sve prigovore sugerirajući time da je Šarlijin postupak opravdan
Piše: SNObjavljeno: 24. veljača 2024. 17:08

Gostovanje Hajduka u Varaždinu obilježile su brojne dvojbene situacije u kojima je sudac Fran Jović imao pune ruke posla.

U 24. kolu SuperSport HNL-a Bijelima su pod svaku cijenu bili potrebni bodovi kako bi zadržali priključak za vodećom Rijekom te je od samoga starta na prepunom varaždinskom stadionu atmosfera bila naelektrizirana.

BIZARNU SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE.

U 39. minuti zbog jedne su bizarne situacije dodatno frcale iskre. Na Brekalov je ubačaj u suprotnom šesnaestercu skočio Hajdukov branič Zvonimir Šarlija i, misleći da je lopta izašla izvan granica terena, uhvatio je rukama. Podivljali su na to varaždinski nogometaši i tražili javnu opomenu za takav potez, međutim Fran Jović žuti je karton pokazao - domaćem napadaču Leonu Belcaru zbog prigovora!

image

Zvonimir Šarlija

ZELJKO HAJDINJAK Cropix

Zagrebački je sudac potom žustro gestikulirao i odbijao sve prigovore, sugerirajući time da je Šarlijin postupak opravdan zbog toga što vjerojatno nije imao lošu namjeru te je samo nastojao vratiti loptu u igru što prije.

Isprovociran ili ne, Belcar je samo minutu nakon spomenute situacije efektno pogodio glavom i načeo Splićane koji su naknadno, pak, tu prednost uspjeli anulirati...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 09:22