SCREENSHOT MaxSport
POGODAK ZA VODSTVO

VIDEO Pukštas oduševio ‘fintom‘, no je li gol bio regularan? Pogledajte dvojbeni detalj s Poljuda

Dosad je zabio Dinamu i Rijeci, a protiv Varaždina upisao treći ligaški zgoditak
Piše: SNObjavljeno: 12. studeni 2023. 20:41

Nogometaši Hajduka odradili su fantastičan posao u 15. kolu SuperSport HNL-a. Rokas Pukštas (35.), Zvonimir Šarlija (38.) i Filip Krovinović (66.) izredali su se pred Oliverom Zelenikom i upisali 3:1 pobjedu protiv Varaždina, a vrijednu sigurnog boravka na prvoj poziciji s 33 boda.

Pukštas je još jednom bio jedan od najistaknutijih igrača splitskog kluba, pogodak za vodstvo bio mu je treći u aktualnoj utrci. Prethodno je za pobjedu zabijao protiv Dinama na Maksimiru (2:1) i Rijeke na Poljudu (1:0). Jasno, brojke bi bile veće da ozljede nisu spriječile njegove nastupe na nepuna tri mjeseca.

Međutim, pogodak Pukštasa izazvao je i polemike na društvenim mrežama, a glavno ju pitanje je li tijekom izgradnje akcije lopta došla u jednom trenutku otišla van granica igrališta? Sahiti je potkopao loptu prema sredini 16-erca, a bila je previsoka za sve prisutne, pa je Yassine Benrahou morao spašavati akciju. Marokanac je u posljednji tren pokupio loptu i ubacio u peterac, da bi Pukštas atraktivnim potezom uzburkao Poljud.

Ne znamo kakve je glavni sudac Patrik Kolarić upute dobio iz VAR sobe, ali pogodak je ubrzo potvrđen, putem televizijskoj prijenosa nije se moglo vidjeti provjerava li se situacija. Je li lopta izašla iz igre ili ne? Zasad ostaje na sud publici....

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 21:48