Varaždin situacija

 SCREENSHOT
PREKRŠAJ ILI...?

VIDEO Situacija nakon koje je Hajduk morao u lov: Varaždinci zabili, Kalinić maše prema sucu, ali reakcije nema

Je li sudac Igor Pajač trebao označiti prekršaj gostujućeg napadača na domaćem vrataru?
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. kolovoz 2024. 09:47

Hajduk je u nedjelju upisao drugu prvenstvenu pobjedu, na Poljudu je preokretom u drugom poluvremenu s 2:1 svladao Varaždin. Pogotke za splitski sastav postigli su Filip Krovinović u 56. i Marko Livaja u 74. minuti.

Bijeli su pobjedom skočili na treće mjesto prvenstvene ljestvice sa sedam bodova, dva manje od vodećeg Dinama.

Tako je Gennaro Gattuso dobio malo mira nakon prošlotjednog ispadanja iz Konferencijske lige od slovačkog Ružomberoka, a i navijači su stadion napustili u boljem raspoloženju iako Bijeli opet nisu očarali prikazanom igrom.

Varaždin je poveo u 8. minuti pogotkom kojeg je postigao Dimitar Mitrovski nakon ubačaja Michelea Šege. Međutim, neposredno prije pogotka napadač gostiju Marko Dabro je bio u kontaktu s Hajdukovim vratarom Lovrom Kalinićem, malo ga je odgurnuo i, dojam je, zasmetao mu prilikom intervencije.

Bunio se nakon te situacije domaći čuvar mreže, ali sudačka ekipa nije reagirala, pogodak Varaždina nije bio poništen, nego je Hajduk morao krenuti u lov na rezultatski zaostatak.

Što vi mislite, je li Dabro tom prilikom na nedozvoljeni način ometao Kalinića i je li pogodak Varaždina trebao biti priznat ili je sudac Igor Pajač trebao označiti prekršaj gostujućeg napadača na domaćem vrataru?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. kolovoz 2024 09:48