Sandra Šimunović/CROPIX
BLAŽEVIĆ

Klupa Zvezde je moj san

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 13. lipanj 2014. 18:05

Nakon što je vratio Slobodu iz Tuzle u prvu ligu BiH nogometa, Ćiro Blažević je u potrazi za novim izazovom. Tragom informacije da mu nude klupu srpskog prvoligaša Novog Pazara, novinari beogradskog Sporta okrenuli su broj ‘trenera svih trenera’ i dobili naslovnicu.

- Klupa Crvene zvezde je i dalje moj san - kazao je Ćiro Blažević kojeg ne plaši teška financijska situaciju u klubu s Marakane.

- Mislim da im je izlaz da me konačno promoviraju u šefa struke. Odmah bih vratio Crvenu zvezdu na stare staze uspjeha jer nitko nema pravo igrati s takvim brendom kakav je Crvena zvezda - rekao je Ćiro koji se prisjetio da je bio blizu Marakane prije više od dva desetljeća.

- Tada su me stopirali Vladimir Cvetković i Dragan Džajić - otkrio je Ćiro Blažević dodavši kako su mu obojica kasnije priznali da su pogriješili što ga nisu angažirali.

Legenadrni izbornik reprezentacije Hrvatske izrazio je žaljenje što Crvena zvezda neće igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.

- Uefa nije bila fer prema Zvezdi i prestrogo ih je eliminirala iz kvalifikacija. To je prava sramota i trebalo je odvesti slučaj na sportski sud. Siguran sam da bi dobili presudu - zaključio je Ćiro za beogradski Sport.*

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. lipanj 2024 15:29