Drago Sopta/Cropix
NITKO MU NIŠTA NE GOVORI

Komes je doveden kao veliko pojačanje, a sada mu Mamić sprema prvi otkaz u karijeri

Ne znam, ništa ne znam. Ne kažem da možda ne postoje neke kuloarske priče, možda se o tome priča u klubu, ali mene nitko nije zvao niti mi išta rekao - kaže Komes
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 28. prosinac 2011. 19:14

Dočekan je ljetos kao najveće pojačanje u Dinamovoj svlačionici, a sad je navodno na izlaznim vratima. Zvonko Komes, ugledni kondicijski trener, došao je da bi povećao fizičke kapacitete Dinamovih igrača, a unatoč dobrim kritikama gotovo svih u klubu, od igrača do Uprave, Komes bi odlaskom Jurčića također mogao napustiti Maksimir.

- Nikad u 25 godina karijere nisam dobio otkaz, ovo bi bilo prvi put - kazao je Komes neki dan, a jučer, kad su priče o otkazu postale još intenzivnije, dodao je:

- Ne znam, ništa ne znam. Ne kažem da možda ne postoje neke kuloarske priče, možda se o tome priča u klubu, ali mene nitko nije zvao niti mi išta rekao. Čekam, nisam time opterećen, radim svoj posao kao da se ništa ne mijenja.

Komes je naglasio još nešto:

- U slučaju moga odlaska značilo bi da Rak ostaje sam, a ne vjerujem da jedan kondicijski trener može sam raditi u klubu kao što je Dinamo. Gdje god sam bio dosad, nikad nije radio samo jedan trener, uvijek su bila dvojica... No, kažem, pričekajmo što će biti, ja nisam dobio nikakvu naznaku o mogućem otkazu - rekao je Komes

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. lipanj 2024 08:07