Split, 311010.Danas je na Hajdukovom stadionu prvi trening odrzao novi trener Hajduka Goran Vucevic koji se pred novinarima ukazao samo jedan minut.Na fotografiji: Goran Vucevic i Zlatko Vujevic.Foto: Mario Todoric / CROPIX
 Mario Todoric / CROPIX
PROBLEM JE PSIHA

Kondicijski trener Hajduka odgovara Vučeviću: Najlakše je krivca pronaći u drugima!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. studeni 2010. 12:12

Vučević je istaknuo lošu kondicijsku pripremu, kao jedan od važnijih razloga loših izvedbi Bijelih u posljednjih mjesec dana. Stručnjak za tjelesnu pripremu Duje Poljak pripremao je hajdukovce ovog ljeta i potom njihovu kondicijsku spremu održavao tijekom sezone. Što na Vučevićeve navode kaže Poljak:

- Ne znam odakle su izvučene takve konstatacije jer vjerujem da je svima bilo jasno kako smo Zenit u drugom poluvremenu nadigrali upravo zbog bolje tjelesne pripremljenosti. Ako je možda netko zaboravio, samo ću naglasiti da je Hajduk sedam od deset pogodaka u europskim utakmicama ove sezone postigao u drugom poluvremenu. Statistika može ponekad zavarati, ali ako smo sve suparnike nadigrali i nadtrčali u drugom poluvremenu utakmice, onda je jasno kako je momčad tjelesno pripremljena - opširno je objasnio Poljak.

- Rezultati i igre pokazali su da naš problem nije tjelesne, već psihološke prirode. Igračima treba vratiti vjeru u njihove mogućnosti. Ali, vjerojatno je najlakše pronaći krivca u ljudima koji nisu direktno vezani uz stvaranje igre momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 07:19