Nenad Dugi / Cropix
SAMOUVJERENI VLATKO

Konkurencije kao da i nema: 'Štimac će me pomesti? Što se babi snilo...'

'Ne trebam se ja reklamirati, nemam potrebe za tim. Iza mene stoje djela. Kad sam došao u ovaj Savez imali smo 3 reprezentacije, sada ih imamo 25'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. listopad 2010. 10:47

Vlatko Marković je jučer nakon razgovora s izbornikom U-21 vrste Draženom Ladićem sjeo u automobil i jako stisnuo gas napuštajući Rusanovu.

- Idem u inozemstvo obaviti jednu vrlo važnu stvar za hrvatski nogomet!

Nije htio kazati koju. Je li to samo predizborni trik u utrci s Igorom Štimcem koji je na Skupštini NSŽ splitsko-dalmtinske županije izjavio da će ge ne pobijediti, nego pomesti?

- Ne trebam se ja reklamirati, nemam potrebe za tim. Iza mene stoje djela. Kad sam došao u ovaj Savez imali smo 3 reprezentacije, sada ih imamo 25. Dobro znate gdje je Savez bio prije, a gdje je sad. Iz svinjca smo se preselili u vilu! Kad sam svojevremeno Lennarta Johanssona doveo u Ilicu 31, kazao mi je: 'Vlatko, nemoj me više nikad ovdje dovesti’. Sad se ponosimo s Kućom hrvatskog nogometa. O čemu mi to govorimo, kakve su to laži koje se plasiraju.

No, dobro, kako biste komentirali Štimčevu izjavu da će vas pomesti u izboru za predsjednika HNS-a?

- Što se babi snilo...

Vi ste uvjereni u svoju pobjedu?

- Apsolutno sam uvjeren u svoju pobjedu.

Marković je uvjeren da mu ne prijeti nikakva opasnost od Štimca, te da će uzeti još jedan mandat. Želio je ipak još nešto kazati.

- Svaka čast Zlatku Kranjčaru. S Cicom se stalno čujem, svi smo u HNS-u ponosni na njega. Bio sam mu trener, bio je veliki igrač, a sad je veliki trener.

Pohvalio je i Slavena Bilića.

- Jako smo zadovoljni kako je reprezentacija odigrala protiv jake Norveške. Zaista se moglo uživati. Slaven Bilić je isprobao neke nove ljude, a na svemu onom što radi mora mu se skinuti kapa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 07:11