DAMIR KRAJAC/CROPIX
VLADA NEIZVJESNOST

Koronavirus na Kajzerici: Upitan sraz Lokomotive i Hajduka, čekaju se rezultati novih testova

Svaki klub može podnijeti zahtjev za odgodom ukoliko ima najmanje šestoricu zaraženih igrača...
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 20. listopad 2020. 12:01

Nogometaši Lokomotive u ponedjeljak su u prijepodnevnim satima odradili lakši trening, pridržavajući se zaštitnih mjera zbog novog udara koronavirusa na Kajzericu. Koristili su posebne svlačionice, na dolasku im je na parkingu bila izmjerena temperatura, a na vježbanju nije bilo dvojice nogometaša čiji su testovi na COVID-19 bili pozitivni uoči neodigrane utakmice u Osijeku, kao ni još nekoliko igrača koji su u nedjelju imali neke simptome zaraze.


A jesu li zaraženi, znat će se u srijedu, budući da će se Lokosi, prema preporuci epidemiologa, testirati u utorak popodne, nakon treninga.

U subotu bi Lokomotiva trebala u Kranjčevićevoj biti domaćin Hajduku (17.05 sati), međutim, još je neizvjesno hoće li utakmica biti odigrana ili će Povjerenik za natjecanje, Josip Brezni, morati odgoditi i taj prvenstveni dvoboj. Sve će se, naime, znati u srijedu popodne, nakon što budu poznati rezultati testiranja Lokomotivinih igrača.

Bude li, naime, još nekoliko igrača pozitivno, pod velikim će upitnikom biti odigravanje tog dvoboja. Prema propozicijama natjecanja, naime, svaki klub može podnijeti zahtjev za odgodom ukoliko ima najmanje šestoricu zaraženih igrača ili onih koji su u samoizolaciji kao kontakt sa zaraženima.

Zasad su dvojica zaraženih u svlačionici Lokosa...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 19:37