Damir Krajac / CROPIX
A SVE KAO NEĆE

KOVAČIĆA MIJENJAJU JOŠ MLAĐIM Odlazi 'Hrvat koji je zabio zapanjujući gol petom!'

Po pisanju talijanskih medija, Mateo Kovačić sve je bliže odlasku iz Intera. Mateov menadžer navodno je već dogovorio posao s Redsima, a Inter je našao još mlađu zamjenu za hrvatskog veznjaka.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 09. lipanj 2015. 12:31

Corriere dello Sporta donosi članak o velikom poslu dvaju nogometnih velikana, Intera i Liverpoola, u kojem je glavna meta naš Mateo Kovačić.

Liverpool već duže vrijeme traži kvalitetno rješenje u veznom redu, a posljednjih mjeseci okrenuo se dovođenju mladog Hrvata za kojeg su navodno već ponudili 21 milijun eura.

Posao je, po pisanju Talijana, već dogovoren između Kovačićevog menadžera i Liverpoola, ali zadnju riječ ipak imaju klubovi. Inter iz ovog posla želi izvući minimalno 25 milijuna eura, pišu Talijani, ali znakovito je da je milanski klub već pronašao zamjenu za Kovu.

Radi se o 20-godišnjem Ondreju Dudi, slovačkom reprezentativcu i veznjaku varšavske Legije, koji je godinu dana mlađi od Matea.

Po izvještajima iz Italije, 'Liverpool bi za Hrvata koji je zabio zapanjujući gol petom ovoga vikenda u dresu Hrvatske' u slučaju zastoja transfera mogao na pregovorački stol ubaciti i svog mladog napadača Fabija Borinija, koji u dresu Redsa nije uspio pronaći sreću, a odbio je i transfer u Sunderland.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 05:33