Tomo NIčota
DVA KLUBA U IGRI

Kramarić otišao u Englesku: 'Sve je moguće. Prvo letimo u London, pa idemo u Leicester'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. siječanj 2015. 16:32

Informacije su mijenjale jedna drugu. Kramarić je sve dogovorio s Chelseajem i u Londonu će potpisati ugovor s klubom sa Stamford Bridgea! Onda su riječki izvori i neki mediji, pa čak i engleski, okrenuli priču i doznali da će Andrej Kramarić potpisati za Leicester, jer je Rijeka u zadnji tren prihvatila ponudu kluba sa začelja Premiershipa, navodno, devet milijuna eura odmah plus još tri milijuna bonusa!

S takvim smo, oprečnim, informacijama stigli na Pleso, odakle je Andrej Kramarić, u ponedjeljak odletio za Englesku. Prvo je na aerodrom stigao riječki menadžer Predrag Rački, u društvu Ivana Mancea pomoćnika Rijekina sportskog direktora. Samo po sebi zanimljivo, jer Rački je posrednik u poslu s Leicesterom.

- Ja sam samo posrednik, pitajte direktora - rekao je Rački.

Ali, samim time što je u ovom zrakoplovu dokaz je da je Leicester opasno u igri.

- Neću vam ništa govoriti, ali dok se ne potpiše sve je moguće. Letimo u London, pa idemo i u Leicester - samo je kazao je samo Rački.

Related content

Ivan Mance ostao je zakopčan, kao i Kramarić, koji je stigao u društvu Boška Balabana i Vicenza Cavalierea, ljudi koji su dosad imali ulogu posrednika u poslu s Chelseajem. Kramarić dobro raspoložen, nasmijan, s dvije pune torbe uza se. Očito, nema se namjeru tako brzo vratiti.

- Ne mogu ništa pričati, oprostite - kazao je usput i otišao prema zrakoplovu za London. Zanimljivo društvo, svakako, predstavnici zainteresiranih strana, tko zna, možda je konačna odluka pala u zrakoplovu. Ono što smo ipak uspjeli saznati jest da je, zbog procedure s radnom dozvolom, teško ishoditi 'potpis za Chelsea pa posudba u Leicester'. Nije nemoguće, ali teško. Kako će to točno na kraju izgledati, vidjet ćemo... Ono što je sigurno, najbolji strijelac lige i šarena delegacija otišli su bez namjere da se Kramarić vrati kao Rijekin igrač. Ta mogućnost uoči leta nije postojala...

Related content

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 23:51