Ronald Goršić/ CROPIX
GOSTOVANJE U ZADRU

Krasimir Balakov ima plan: Napadačkom i agresivnom igrom riješiti pitanje pobjednika

Zadrane respektiramo, imamo o njima sve potrebne informacije, volim da sam upoznat sa svim detaljima svakog našeg protivinika, pa smo tako i Zadar snimili, tvrdi Bugar
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. srpanj 2011. 17:04

Trener Krasimir Balakov pred gostovanje u Zadru najavio je kako momčad mora biti maksimalno koncentrirana i spremna za novi prvenstveni zadatak i kako mora makar na taj jedan dan zaboraviti na Stoke i onda se Englezima vratiti od ponedjeljka.Hajduk igra u gostima kod Zadra u nedjelju navečer s početkom u 21 sat, a Bugarski stručnjak za kormilom bijelih na podnevnoj pressici je izjavio:

- Nastavlja se naš niz non-stop obaveza, kad u ovom razdoblju moramo desetak utakmica kroz srpanj i kolovoz. Fizički smo spremni, a nadam se da će nam i 'glava' funkcionirati. Dakle, da smo spremni i kondicijski i mentalno.

- Zadrane respektiramo, imamo o njima sve potrebne informacije, volim da sam upoznat sa svim detaljima svakog našeg protivinika, pa smo tako i Zadar snimili, gledali smo ih, imamo DVD i sve potrebne informacije. Naš je zadatak da igramo napadački, agresivno i što prije riješimo utakmicu to će nam biti lakše.

Pod upitnikom je nastup vratara Danijela Subašića, a ako se on ne oporavi na vratima će biti Lovre Kalinić. Ostale promjene mogu biti taktičke naravi, pa da primjerice Ivan Vuković zaigra od prve minute.

Balakov ne voli puno govoriti unaprijed o sastavu, te kaže da je najvažnije da momčad bude spremna, a da njegov tim ionako čini 20 igrača koji u svakom trenutku mogu odgovoriti na njegova traženja i zahtjeve.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 17:29