Nogometaši Slaven Belupa i Gorice sljedeći će na teren
 ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX
JESTE LI SPREMNI?

Kreće ludi prosinac hrvatskog nogometa! Ovog tjedna gledat ćemo čak šest utakmica HNL-a

Do kraja 2020. godine trebalo bi se odigrati 16 kola uz dosta zaostalih utakmica.
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 01. prosinac 2020. 08:28

Nakon što su odrađene četiri utakmice 13. kola (dvoboj Dinama i Hajduka, koji je trebao biti odigran jučer, odgođen je za 2021. godinu), u sljedećih sedam dana trebali bismo odgledati ukupno šest utakmica prvenstva Hrvatske.

Prvo je na rasporedu odgođeni dvoboj 11. kola između Gorice i Slavena Belupa, koji bi se u Velikoj Gorici trebali susresti u srijedu 2. prosinca s početkom u 17 sati. U četvrtak će u akciju u Europskoj ligi Dinamo i Rijeka, a 14. kolo počinje u subotu, 5. prosinca.

Kolo u Gradskom vrtu otvaraju Osijek i Varaždin, a potom Lokomotiva dočekuje Šibenik. U nedjelju bi se trebale odigrati nove dvije utakmice 14. ligaške dionice. Slaven Belupo će ugostiti Dinamo u 15 sati, a nakon završetka tog dvoboja igra se derbi kola. Hajduku na Poljud u goste u jadranskom derbiju dolazi Rijeka.

Kolo bi se trebalo okončati sljedećeg ponedjeljka, 7. prosinca. Istra 1961 tražit će bodove za put prema sredini ljestvice na svojem travnjaku protiv Gorice, kojoj će i nakon te utakmice ostati još jedna odgođena utakmica za nadoknaditi, ona s Rijekom iz 9. kola prvenstva. U 2020. godini potom bi se trebala odigrati još dva kola, 15. i 16.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. travanj 2024 05:52